Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am apucat de lol de vreo luna.Mi-am cumparat master yi , ryze  si darius..Am observat si alti jucatori care-mi plac mult .. zed si riven.. dupa parerea voastra care e mai bun ? Vreau detalii va rog.

Posted

Depinde. Eu consider ca Riven e mult mai usor decat Zed dar daca il inveti bine pe Zed poti face niste play-uri frumoase si cu care sa surprinzi multa lume cu campionul. Ti-l recomand cu incredere.

• 3 weeks later...
Posted

Iti recomand Zed si sa iti spun si de ce, sa nu te iei niciodata dupa "counters" deoarece faci o mare prostie, in LOL conteaza doar cum joci tu, nu cum joaca celalalt. Daca tu stii juca cu Zed si ai incredere in tine, poti bate orice, dar iti trebuie maxim 1 luna de experienta cu Zed ca sa fii bun si sa inveti niste "jukes" specifice Zed. Bafta.

Posted

Nu mi se pare ca Zed este mai slab in fata lui Riven, din potriva, daca ai reflexe bune pe Zed, daca faci 1 v 1 cu Riven, cu tot combo, poti face easy dodge la ultimata ei si la comboul ei, insa e nevoie de reflex si multe meciuri jucate pe Zed :D Spun asta din propria experianta, am main Zed. Despre Lissandra, cu Zed e foarte greu sa o bati, de la lvl 6 e aproape imposibil, singur, sa o bati, odata ce sari pe ea, isi da R si papa Death Mark, daca vine junglerul inamic la gank, Lissandra da E dupa W, eventual ultimata si ala esti :D

• 1 month later...
Posted

Recomand Riven , e mai greu de jucat intradevar dar o data ce incepi sa stii cum sta treaba cu ea o sa rupi ;)

Posted

Recomand Zed, deoarece faci combo-uri bune, dar daca ar fii Riven vs Zed intr-un lane, castigatorul este Riven, deoarece daca dai  stunt [W] + Q [Cele 3 lovituri] + R[ultimata] este mort Zed. 

• 8 months later...
Posted

Depinde ce iti place sa joci de exemplu Riven este un campion de top si Zed e un campion de mid iar Riven e putin mai tanky si Zed e asasin. Eu as alege Riven fiindca joc numai top.

• 1 year later...
Posted

Eu îți recomand Zed,deoarece e un campion foarte OP , însă, acesta necesită multă experiență

pentru a avea un skill destul de ridicat.

• 1 year later...