Deliric Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Intru pe server, ma joc vreo 5-10 minute si dintr-o data se blocheaza imaginea dar sunetul inca se aude, nu stiu de la ce ar putea fi problema, probabil de la moduri, insa nu am multe moduri, am doaro tinta, arme cromate, arme pe spate si un radar patrat, ce as putea face fara sa reinstalez san andreas? Quote
Massive Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Acum depinde si de pc tau! Eu zic sa il desfaci si sa il cureti de praf.. Quote
.AIM.Surowiakk. Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Mie mi se intampla la fel se blocheaza.. ce pot face? Quote
J.Darius.xD Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Intru pe server, ma joc vreo 5-10 minute si dintr-o data se blocheaza imaginea dar sunetul inca se aude, nu stiu de la ce ar putea fi problema, probabil de la moduri, insa nu am multe moduri, am doaro tinta, arme cromate, arme pe spate si un radar patrat, ce as putea face fara sa reinstalez san andreas? Am avut si eu aceasi problema acum 2 zile! Problema e de la GTA, eu mi-am luat altul si imi merge sau a 2-a varianta e problema de la moduri. Quote
Deliric Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Se poate da T/C mi-am reinstalat GTA San Andreas. Quote
StocKx Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 A rezolvat. În caz că mai întâmpină alte persoane acest lucru, ideea ar fi să testați SA:MP-ul fără moduri sau orice in el (clear), iar dacă se întâmplă în continuare acest lucru poate fii o problemă de la Windows, în cazul acest să scanați complet PC-ul, ori să reinstalați Windows-ul, în caz că nu funcționează scan-ul. Quote
Recommended Posts