MinistruLL55.. Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) Salut Bugged, astazi va prezint cum sa va protejati contul de kEylogger sau cum sa va protejati calculatorul de virusi. Playerii downloadeaza mai nou lucruri gen hack_dice.exe, sobeit, aim, si tot felul de lucruri .exe. Ei bine pot sa va zic din experienta ca toate acestea contin un keylogger incorporat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va downloadati AVG 2015 internet security( http://www.avg.com/eu-en/internet-security) Si sa va cumparati o licenta sau sa cautati pe net tot felul de coduri de licenta pe 3 ani. Eu Folosesc versiunea cumparata si pot sa zic ca este foarte buna, va sterge automat virusul(hack_de_dice,exe, .exe si tot felul de hack-uri si fisiere virusate. Folosesc de 2 ani si ceva AVG si nu am avut contul spart pe nici un server. Puteti pune si o parola mai lunga formata din cifre, litere si diacritice multe ca sa fiti siguri ca sunteti protejati. Aici aveti keyuri mai multe pe 3 ani. Toate sunt valide. http://onhax.net/avg-internet-security-2015/Acesta a fost tutorialul si eu va urez succes sa nu mai aveti conturile sparte, sper ca v-am ajutat. Edited February 2, 2015 by MinistruL55. Yakuza 3
DariusLVPD Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 @Kennedy Foarte folositor, multumim asa ne ferim si noi de tepe.
MinistruLL55.. Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Cu placere, va multumesc http://onhax.net/avg-internet-security-2015/Aici aveti si license key
Danut al mic Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Multumesc frumos, chiar este nevoie de asa ceva! :)
MinistruLL55.. Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Cu placere, succes sa nu ai contul spart
FinNN Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 pentru incepatori, cei ce nu stiu ce este keylogger este un tutorial foarte bun, oricum ai +1 de la mine. Bafta
xXaNdYx Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Wee, așa se mentionează intr-un comment: [ member = 'Kennedy '] On:Fain
MinistruLL55.. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 pentru incepatori, cei ce nu stiu ce este keylogger este un tutorial foarte bun, oricum ai +1 de la mine. Bafta Mersi! Wee, așa se mentionează intr-un comment: [ member = 'Kennedy '] On:Fain Mersi! Dar nu stiu ce treaba ai tu cu Kennedy.... Bun tutorialul, ai +1 Multumesc!
MinistruLL55.. Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Gg, dar a mai fost :) Ms, dar nu stiam, probabil era mai vechi, nu m-am uitat in acest sub-forum, am dat direct sa creez
Pleistoros Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Ce tutorial :)) Daca ti'am criptat un keylogger sa nu il mai gaseasca antivirusu ce faci ?:)))))))))))))))))
MinistruLL55.. Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Ce tutorial :)) Daca ti'am criptat un keylogger sa nu il mai gaseasca antivirusu ce faci ?:))))))))))))))))) Reinstall windows si scapi
Kizel Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Esti de mare ajutor. Merci:* Face lag in timpul jocului? Mananca resurse multe? Verifica singur la fiecare instalare sau ii dau eu scanare mereu? Edited March 29, 2015 by Raymond.xD
MinistruLL55.. Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Esti de mare ajutor. Merci:* Face lag in timpul jocului? Mananca resurse multe? Verifica singur la fiecare instalare sau ii dau eu scanare mereu?1.cu placere2.nu face lag de loc, cel putin mie nu 3.daca tu instalezi un.program si are virusi iti apare alerta cu lasa virusul si scoate-l.
Azaow Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Salut Bugged, astazi va prezint cum sa va protejati contul de kEylogger sau cum sa va protejati calculatorul de virusi. Playerii downloadeaza mai nou lucruri gen hack_dice.exe, sobeit, aim, si tot felul de lucruri .exe. Ei bine pot sa va zic din experienta ca toate acestea contin un keylogger incorporat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va downloadati AVG 2015 internet security( http://www.avg.com/eu-en/internet-security) Si sa va cumparati o licenta sau sa cautati pe net tot felul de coduri de licenta pe 3 ani. Eu Folosesc versiunea cumparata si pot sa zic ca este foarte buna, va sterge automat virusul(hack_de_dice,exe, .exe si tot felul de hack-uri si fisiere virusate. Folosesc de 2 ani si ceva AVG si nu am avut contul spart pe nici un server. Puteti pune si o parola mai lunga formata din cifre, litere si diacritice multe ca sa fiti siguri ca sunteti protejati. Aici aveti keyuri mai multe pe 3 ani. Toate sunt valide. http://onhax.net/avg-internet-security-2015/ Acesta a fost tutorialul si eu va urez succes sa nu mai aveti conturile sparte, sper ca v-am ajutat. Bravo dar la mine nu face AVG-u fata=]]. Poti sa te protejezi si singur de keylogger, nu poti fi asa prost. Eu folosesc cele mai experimentate programe de anti virus, dar bravo. 1
MinistruLL55.. Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Bravo dar la mine nu face AVG-u fata=]]. Poti sa te protejezi si singur de keylogger, nu poti fi asa prost. Eu folosesc cele mai experimentate programe de anti virus, dar bravo. Ce antivirusuri?
Azaow Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Ce antivirusuri? Mai poti scapa de virusi se sterg cand dai cu Wise Registry Cleaner si uneori mai scanez cu SpyHunter 4, eu cu registry cleaner am scapat de un virus cam grav.
Recommended Posts