sNNk Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Salut, BuGGed puteti sa-mi ziceti si mie ce sa fac ca sa nu mai am lag in zonele aglomerate(CNN,Farmer etc). Quote
.Gabriel Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Iti recomand sa pui setarile pe low si rezolutia 800x600x16. Quote
Fetitza Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nu baga moduri, da-ti setarile mici la rezolutia PC-ului cand joci SA:MP. Baga frame limiter pe off, visual quality low iar rezolutia jocului 800x600x16. P.S: Daca nici asa nu functioneaza, schimbati PC-ul =))) Quote
Tensay Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Salut, BuGGed puteti sa-mi ziceti si mie ce sa fac ca sa nu mai am lag in zonele aglomerate(CNN,Farmer etc). Da toate setarile pe low , baga o rezolutie mica si baga niste effecte care nu fac lag Quote
Nick47 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Va merge greu din cauza ca aveti PC-uri de 10 ani. Incearca un update la placa video daca nu reusesti sa scapi de low FPS dand rezolutia si detaliile pe low. Quote
Recommended Posts