PgcAim Andrei Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Cum îmi aflu parola , că am uitat-o de pe contul de pe blue.bugged.ro.. e pe mess-ul meu Quote
Cristi599 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Dai pe 'Forgot Password' pe panel si cred ca-ti va trimite un e-mail Quote
FLo.w0w Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Intră pe bluepanel.bugged.ro/recover și bagă acolo numele contului după care vei primii un email pe adresa ta. Acel mail cel mai probabil îl vei găsii în Inbox sau în 'SPAM'. Quote
Z.LikeSpliff.Z Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Intră pe bluepanel.bugged.ro/recover și bagă acolo numele contului după care vei primii un email pe adresa ta. Quote
PgcAim Andrei Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Numele contului , adică numele pe care-l am pe serverul de sa-mp ? Atunci când îmi scriu numele şi dau acolo recover password îmi zice "Nu ai un email valid asociat cu acel cont. Nu iti poti recupera parola." Quote
DariusLVPD Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Pai nu iti mai poti afla parola daca nu ai nici un email setat. Quote
PgcAim Andrei Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Era setat.. pgcaim99@yahoo.com ăsta era.. Quote
L0K3D. Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) Nu-ti mai poti recupera contul daca nu ai un email setat. Daca te-ai schimbat azi parola si nu ai mai intrat pe nici un server, sau pe alt cont, te poti uita in Documente > GTA sand Adreas > samp > chatlog si gasesti poate acolo mesajul ala, care suna "Your password: x" ceva de genu. Edited February 4, 2015 by L0K3D. Quote
Arrow_ Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Daca nu aveai email setat deschide un ticket ar fi ultima ta sansa alta solutie nu ai decat sa iti faci un cont nou. Quote
Recommended Posts