LucianSiiu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Salut bugged, eu sunt Ath9 si as vrea sa ma ajutati daca puteti si pe mine. In prmiul rand as avea nevoie de comanda /pcolor, cu care un donator poate sa isi schimbe culoarea nick-ului si un sistem de barbut ca pe bugged sau asemanator daca aveti. Cei ca ma ajuta primesc +1 zilnic. Multumesc frumos. Quote
LucianSiiu Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Mda, am cerut ajutorul, daca nu poti sa ma ajuti nu comenta.Respect pentru cei ce gandesc ceva negativ si nu comenteaza ! Quote
L0K3D. Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Salut bugged, eu sunt Ath9 si as vrea sa ma ajutati daca puteti si pe mine. In prmiul rand as avea nevoie de comanda /pcolor, cu care un donator poate sa isi schimbe culoarea nick-ului si un sistem de barbut ca pe bugged sau asemanator daca aveti. Cei ca ma ajuta primesc +1 zilnic. Multumesc frumos. Deci sa ghicesc ca voi toti vreti mura in gura? Nu prietenas, daca vrei ajutor pentru a invata, trebuie sa faci singur. Eu te pot indruma. Deci, acolo unde ai pLevel, pMoney, ect adaugi si "pColor" Dupa faci comanda "/pcolor" in care sa arate un dialog, prin acel dialog sa-i seteze "pColor = 1;", "pColor =2", ect. Iar la "public OnPlayerText" faci in asa fel ca daca playerul X are setata culoarea "pColor 1", ect sa scrie numele lui cu o alta culoare, adica daca vrei verde sa zicem, faci asa "{Cod}%s{FFFF}: %s" Edited February 7, 2015 by L0K3D. Quote
Blaskowski Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Mda, am cerut ajutorul, daca nu poti sa ma ajuti nu comenta.Respect pentru cei ce gandesc ceva negativ si nu comenteaza ! ai postat si la sprijin...eu ti-am raspuns. Quote
Recommended Posts