Popular Post SniperBest Posted February 5, 2015 Popular Post Posted February 5, 2015 (edited) Salutare, buGGed. Eu sunt EdisoN. si astazi m-am gandit sa fac un tutorial mai special, doar pentru departamente. Din cate am vazut eu, presupun ca din cate a-ti vazut si voi, multi playeri intra in PD-uri si ies cu 3/3 FWs, din cauza ca nu prea stiu sa acorde wanted / sa dea amenzi / sa ia permise. Pentru asta, m-am gandit sa va ajut facandu-va un tutorial in care sa va invat cum se da wanted, cum se procedeaza etc. Bonus, v-am pregatit si niste video-uri pentru a intelege cum sta treaba, deci, let`s start. 1. wanted 3 attack cop se acorda atunci cand altcineva va ataca cu arma / pumnii si picioarele. In cazul in care sunteti atacat cu pumnii si picioarele, este obligatoriu sa va scada minim 15 HP din viata / armura. De altfel, cand sunteti atacat cu arma, este necesar si un singur glont, prin care puteti acorda wanted 3 'attack cop'. Puteti sa acordati wanted 3 attack cop si daca sta cu masina pe voi, iar dupa o da la o parte si pleaca. 2. wanted 4 kill cop se acorda atunci cand un player va omoara cu arma sau pumnii si picioarele. Un alt caz este atunci cand sta cu masina pe voi pana muriti. 3. acordare amenda pentru NOS. Il somati sa opreasca, dupa care ii spuneti motivul acesta: [/handsup]! Ai fost oprit, deoarece ai circulat cu NOS. Vei primii o amenda de 25,000$ pe care te rog s-o platesti. Daca refuza, ii da-ti 3 somatii, dupa care daca nu opreste wanted 3 neconformare ordin, urmand ca apoi sa-i da-ti wanted 6 runner daca nu se preda si fuge in continuu cu masina sau kill daca sta pe loc si nu se preda. Dupa ce intra in inchisoare, nu-i mai acordati nicio amenda. 4. wanted 6 runner se acorda atunci cand un player are drept de predare si il somati, iar dupa cele 3 avertizari nu opreste si continua sa fuga cu un vehicul. & 5. cand vreti sa confiscati permise, este nevoie sa aveti o dovada ca merge pe contra-sens. Il somati sa opreasca, iar daca se da jos ii explicati frumos: '[/handsup]! Ai fost oprit, deoarece ai circulat pe contra-sens, iar pentru asta vei fi sanctionat.', dupa care ii da-ti [/confiscate ID licence]. Daca refuza sa dea, ii da-ti de 3 ori aceasta fraza, dupa care folositi [/ta], ii da-ti un glont de sdPistol, urmand sa primeasca freeze + confiscate licence. Daca refuza sa opreasca masina, ii da-ti wanted 3 condus neregulamentar, dupa wanted 6 runner daca nu se opreste, iar cand il prindeti ii omorati si va duceti la departamentul respectiv in care a intrat la jail, ii acordati [/punish ID 100] si [/confiscate ID licence]. Nu uitati! Disciplina intr-un departament sa fie pe primul loc, deoarece si cuvantul 'noob' se sanctioneaza cu un AV. Have fun si spor la wanted-uri / permise / amenzi si nu stresati lider-ul / co-liderul cu intrebari prostesti legate de tester sau alte functii pentru ca exista o vorba: 'toate la timpul lor'. SPOR! ^_^ Edited February 5, 2015 by EdisoN. 16
Marwell Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 GG, a iesit frumos, cand am facut tutorial-ul.
MORGAN Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Tot o sa fie nwebie care o sa iasa pentru 3/3 fw's. Dar tutorialul nu strica, felicitari pentru munca depusa.
SniperBest Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Tot o sa fie nwebie care o sa iasa pentru 3/3 fw's. Dar tutorialul nu strica, felicitari pentru munca depusa. Foarte bun +1. Va multumesc amandurora.
ColeaRobert Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Felicitari, +1 cand pot, dar degeaba atata timp cat unii sunt ajutati pe skype la test sau pe Freqventa iar ei nu stiu nici sa apese F8.Iar inca ceva...tu ai facut cand el se preda, daca fugea era mai greu ca nu il prindeai tu cu masina de la PD iar el cu Bulletu. :))
SniperBest Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Felicitari, +1 cand pot, dar degeaba atata timp cat unii sunt ajutati pe skype la test sau pe Freqventa iar ei nu stiu nici sa apese F8. Iar inca ceva...tu ai facut cand el se preda, daca fugea era mai greu ca nu il prindeai tu cu masina de la PD iar el cu Bulletu. :)) Mersi frumos.
mDo Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Felicitari, +1 cand pot, dar degeaba atata timp cat unii sunt ajutati pe skype la test sau pe Freqventa iar ei nu stiu nici sa apese F8. Iar inca ceva...tu ai facut cand el se preda, daca fugea era mai greu ca nu il prindeai tu cu masina de la PD iar el cu Bulletu. :))
Recommended Posts