catalin24 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Deci am dus laptop-ul la un service pentru ca aveam problema la windows. Acel om a instalat windows-ul si cand am ajuns acasa am vrut sa imi instalez gta sa si imi dadea wrong disk inseret . Am pus si #####-ul si acum cand dau pe iconita cu jocul imi apare ca se incarca dar nu se deschide. ajutati-ma!!va dau si contul de skype si ip de la teamviewer sa rezolvati.. Va rog
King.KEiKOV Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dute la un magazin de elcronice poate are ceva paza de date. 1
Massive Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Deci am dus laptop-ul la un service pentru ca aveam problema la windows. Acel om a instalat windows-ul si cand am ajuns acasa am vrut sa imi instalez gta sa si imi dadea wrong disk inseret . Am pus si #####-ul si acum cand dau pe iconita cu jocul imi apare ca se incarca dar nu se deschide. ajutati-ma!! va dau si contul de skype si ip de la teamviewer sa rezolvati.. Va rog Si e greu sa iei un alt gta depe google?
.SLEMZ Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Aceeasi problema o am si eu.. Uita-te in topicul meu si vezi unele pareri, poate tie iti va merge!
Solution .WIZ Posted February 7, 2015 Solution Posted February 7, 2015 @@catalin24, downlodează GTA Hoodlum, are şi crak-ul băgat, încearcă un reinstal dacă-l ai pe ăla, dacă ai windows xp instalează sp3 1
catalin24 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 @Kenye mainard. Un link imi poti da? Jibril taximetristul. Am pus hoodlum dar tot nu merge. Precizez ca am windows 7 si am pus si hoodlum si cr@ck
Recommended Posts