CodrinGribincea Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Nick: Drakus Tip(avatar/semnătură/logo): Logo. Stock(obligatoriu): Text: La 'Facţiunile mele' as dori să fie un font 'Art Brush', iar la facţiuni să fie 'Caviar Dreams'. Detalii: Detalii despre text: La Facţiune actuală să fie: 'Las Venturas Police Department' - rank 1, lider: Anoxis, co-lider: qTec. După News Reporters să fie 'School Instructors', mai jos " Rank 5 - Lider: RIPZOR / Paradise - CoLider: SPARTAN / Charlie.Scene. Dacă doriţi vă rog să-mi lăsati şi .psd pentru al modifica eu. Mulţumesc. Edited February 7, 2015 by Drakus
SoMuchGREEN Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 @, Pune un stock needitat sau cererea iti va fi inchisa. La stock pune un background negru, iar la detalii imaginea cu factiunile.
Fusher Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Nick: Drakus Tip(avatar/semnătură/logo): Logo. Stock(obligatoriu): Text: La 'Facţiunile mele' as dori să fie un font 'Art Brush', iar la facţiuni să fie 'Caviar Dreams'. Detalii: Să fie exact la fel. Detalii despre text: La Facţiune actuală să fie: 'Las Venturas Police Department' - rank 1, lider: Anoxis, co-lider: qTec. După News Reporters să fie 'School Instructors', mai jos " Rank 5 - Lider: RIPZOR / Paradise - CoLider: SPARTAN / Charlie.Scene. Dacă doriţi vă rog să-mi lăsati şi .psd pentru al modifica eu. Mulţumesc. Ai la dispozitie 24 de ore pentru a schimba stock-ul cu unul needitat. Te sfatuiesc ca lucrarea aleasa de tine sa o pui la "detalii" si la "stock" sa pui un simplu background.
CodrinGribincea Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 @, Pune un stock needitat sau cererea iti va fi inchisa. La stock pune un background negru, iar la detalii imaginea cu factiunile. Ai la dispozitie 24 de ore pentru a schimba stock-ul cu unul needitat. Te sfatuiesc ca lucrarea aleasa de tine sa o pui la "detalii" si la "stock" sa pui un simplu background. Done.
Cristi1698 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 La cererea ta nu s-a mai răspuns de peste 24 de ore. ~ Topic Closed ~
Recommended Posts