ShowBizZz Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Nick pe server: DJ_grovZile in clanul BestPlayers: 14 zileCea mai mare realizare pe bugged: Inca nimicDe ce crezi ca meriti co-owner: Cred ca ma pot descurca de a ajuta pe toti care vor sa fie cineva.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 7-8 ore.Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de co-owner?: Voi ajuta cat pot sa fie cineva care sa ajunga de top. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Pai sunt in mafie si am level mare. Ai fost banat vreodata pe bugged (blue si red)? Daca da, specifica toate banurile: Nu.Ai primit vreodata warn ? Daca da de ce. ?: Findca am uitat sa postez evidenta mats. Varsta reala: 13.Nume real: Micu Valentin.Oras natal: Galati.Ce alte jocuri joci?: Counter Strike, Fifa 2013 Daca un player te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?: Da-i /clan si si tag.Daca un player intreaba "cum es din clan fara a primi uninvite", ce ii raspunzi?: Da-i /quitclan.Daca un player intreaba "cum dau clan warn", in functia de co-owner ce ii raspunzi?: Nu stiu.Daca un player intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Da-i [/c text] In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Am fost in Rusia 7 zile.In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: In Rusia si am parasit-o deoarece am uitat sa postez evidenta warn.Ai jucat pe celalalt server din comunitatea bugged? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server?: Nu am mai jucat pe alta servere.
Gabi Patrasc Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Cerere acceptat. felicitari. Te rugam sa contactezi lideru/colideru pentru a da testul. Ai 24 de ore la dispozitie. 1
Recommended Posts