Jump to content

[Cerere co-owner] DJ_grov level 17, Cerere acceptata. Test picat.

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: DJ_grov
Zile in clanul BestPlayers: 14 zile
Cea mai mare realizare pe bugged: Inca nimic
De ce crezi ca meriti co-owner:  Cred ca ma pot descurca de a ajuta pe toti care vor sa fie cineva.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 7-8 ore.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de co-owner?: Voi ajuta cat pot sa fie cineva care sa ajunga de top.

Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Pai sunt in mafie si am level mare.

Ai fost banat vreodata pe bugged (blue si red)? Daca da, specifica toate banurile: Nu.
Ai primit vreodata warn ? Daca da de ce. ?: Findca am uitat sa postez evidenta mats.

Varsta reala: 13.
Nume real: Micu Valentin.
Oras natal: Galati.
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike, Fifa 2013

Daca un player te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?: Da-i /clan si si tag.
Daca un player intreaba "cum es din clan fara a primi uninvite", ce ii raspunzi?: Da-i /quitclan.
Daca un player intreaba "cum dau clan warn", in functia de co-owner ce ii raspunzi?: Nu stiu.
Daca un player intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Da-i [/c text]

In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Am fost in Rusia 7 zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: In Rusia si am parasit-o deoarece am uitat sa postez evidenta warn.
Ai jucat pe celalalt server din comunitatea bugged? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server?: Nu am mai jucat pe alta servere.

Posted

Cerere acceptat. felicitari.

Te rugam sa contactezi lideru/colideru pentru a da testul.

Ai 24 de ore la dispozitie.

• Upvote 1
Posted

Picat la test.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp