Apophis Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Salut, am si eu o problema ... jucam inainte si eram in S,I. rank 4 dar m-am lasat si recent m-am reapucat de joc dar nu imi mai apare faction history probabil din cauza adaugarii S.F ... pot demonstra ca am fost in S.I. deoarece am mesajele pe forum cu testele celor cu rank inferior si cu cu fostii lideri Secret si TurbaTu . Fara faction history am vazut ca nu mai pot intra in alte factiuni deoarece se intreaba cum am nivelul asa mare si nu am faction history Quote
Reptilla Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Era mai bine daca deschideai un ticket pe panel cu problema ta, nu aici pe forum. Quote
Stefan Valorosul Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Asta se datoreaza deoarece tu ai iesit din factiune inainte de a se face panelul, deschide un ticket sau ceva. Quote
Apophis Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Am deschis un ticket si mi s-a raspuns intr-un sictir total ca nu se poate face nimic , cu toate ca am dovezile ce rank am avut cand si tot dar ... Asa este pe panel , foarte usor sa dai t/c fara sa iti dai putin interesul ... Quote
Mitzza Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Apophis, pe timpul acela nu exista panel-ul si de aceea nu iti apare factiunea respectiva la faction history. Nu ai cu ce rezolva aceasta problema. Quote
Recommended Posts