VogelFrei Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Cine stie, de ce cand dau Esc, imi apare asta:http://minus.com/i/7b0lREcLkzCEin locul meniului de la gta? Quote
SoMuchGREEN Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 @, Daca ai sampfuncs vezi sa nu fi apasat "~" din greseala. Incearca un reinstall. Quote
VogelFrei Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 @, Daca ai sampfuncs vezi sa nu fi apasat "~" din greseala. Incearca un reinstall. Da am, problema a aparut cam odata cu sampfuncs, dar l-am sters cu totul pentru a testa, insa tot aparaea asa si l-am pus inapoi. Quote
MaXi. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Reinstall GTA cu Revo Uninstaller Pro si va fi ca nou. Quote
sHoT Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Vezi daca poti direct sa stergiĀ sampfuncs, daca nu da-i uninstall la gta. Quote
Edix Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Daca ai vreo problema reinstal si gata :)) Quote
Recommended Posts