Seby.. Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Sebastian. Varsta: Am varsta de 20 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: Eu ascult manele, rap, hip-hop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : StilettoNivel : 30Nume folosite anterior: Nici unul.Vechime pe server: 1 an si catevaluni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat de 2 ori, 1. Cleo / asi. 2. Tentativa afaceri ilegale. Poza cu invitatie: http://imgur.com/AMkZWV1 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/StilettoAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in multe, din care imi tin eu minte sunt: BAROS[], .d1v1n, mai multe.Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc Counter-Strike Global Offensive si Counter-Strike 1.6.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: MarkOne20CM, zeNk, Egzekut0r, mai multi. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: sebastian.seby60. Yahoo messenger: sebastian_noris@yahoo.com.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte civilizat, foarte cunoscut, membrii cu cei 7 ani de acasa, care stie sa faca o echipa. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu popularea si cu multa seriozitate. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
Hazaard Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ai un fh destul de slab. Cele doua factine unde ai stat mai mult ti le-ai stricat cand te-a dat afara.. Incearca sa nu mai intri in mafii daca sti ca nu rezisti prea mult, mai bine te duci in pasnica/departament si faci un rank5. In fine, eu iti dau o sansa Prow.
AIM.Egzekut0rr. Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Pro, nu prea meriti dar sa nu spui ca sunt nesimtit..
Mistery Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Neutru. Stiletto was uninvited by ReLoaDD. from faction Paramedic Department (rank 5) after 53 days, without FP. Reason: Banned. Stiletto was uninvited by Razvyc from faction FBI (rank 4) after 35 days, with FP. Reason: Deathmatch aiurea. Stiletto was uninvited by s1NNck. from faction The Rifa (rank 1) after 6 days, with FP. Reason: Banat.
Seby.. Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 (edited) Retrag. Edited February 10, 2015 by SEBiTH
SPIKE Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Retrag. Nu te mai grabi sa refaci vreodata o aplicatie. Ai avut sansa ta in clan pe ALIN53, dar ai irosito cand ai inceput sa injuri aiurea.
Recommended Posts