Shine. Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nick pe server: xShine Zile in clanul BestPlayers: 8Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare consta in: 5.000.000$, blade si bike.De ce crezi ca meriti co-owner: In primul rand eu cred, ca merit pentru ca imi place sa ajut pe alti playeri. In al doilea rand sunt foarte serios si imi place sa ma tin de promisiuni. In concluzie pot spune ca sunt potrivit pentru aceasta functie si o sa ma dedic pentru ea.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 5 ore fara [/sleep].Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de co-owner?: Daca o sa obtin functia de co-owner o sa ajut clanul si membri care au o intrebare.Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu sunt diferit cu nimic de alti playerii, doar vreau sa fiu respectat si o sa respect si eu la randul meu. De ce vrei co-owner ?: Eu vreau co-owner deoarece, sunt capabil sa ajut playerii si clanul foarte mult. Ai citit regulamentul clanului BestPlayers ?: Da. Ai citit sanctiunile clanului BestPlayers ?: Da. Ai fost banat vreodata pe bugged (blue si red)? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost.Ai primit vreodata warn ? Daca da de ce. ?: Nu am primit. Ai citit tot forumul clanului BestPlayers ?: Da.Varsta reala: 16 Nume real: Cristi ID contact (Skipe/Facebook): shinee.98 (skipe) Cum te poti descrie (obligatoriu 20 cuvinte): Ma numesc Cristi, sunt un tip sociabil, intelegator, serios si cu simtul umorului. Unul dintre hobby-urile mele este fotbalul. Poti fi prezent la toate sedintele ?: Da pot. Oras natal: Sunt din Malu Spart, Jud. Giurgiu Ce alte jocuri joci?: Mai joc diferite jocuri de strategie de pe Play Store si Fifa. Daca un player te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?: Ca sa pui tag-ul scrie [/clan] si pe urma click pe "Clan Tag".Daca un player intreaba "cum ies din clan fara a primi uninvite", ce ii raspunzi?: Pentru a iesi din clan scrie [/quitclan].Daca un player intreaba "cum dau clan warn", in functia de co-owner ce ii raspunzi?: Ca sa poti da clan warn trebuie sa ai o fuctie de co-owner sau owner. Daca ai dovezi (ss/video) cu ce a incalcat regulamentul un membru ii comunici unui owner sau co-owner. Daca un player intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Scrie comanda [/c] urmata de ce vrei sa spui.In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Nu am avut o factiune.In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Nu am factiune.Ai jucat pe celalalt server din comunitatea bugged? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server?[fara alte servere, doar cele din comunitetea "bugged"]: Nu am jucat. Quote
Gabi Patrasc Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Cerere respinsa! Nu mai copia de la cererile celelalte. Quote
Recommended Posts