playboi Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Frumos. binișor, dar lasă pythonu, si let`s train more and be a zew without python :* salut. Bine''s scoate python, joaca default, dai mai bine default. Bafta. @Lays, mersi frumos. @Path, am spus sa incerc cu python, inca sunt la inceput, mai am de invatat multe chestii in lumea sa:mp-ului, nu stiam ca e de ''slabani''. Dar o sa-l scot. Multumesc de sfat. @STARKHZEW, multumesc de sfat, la fel ca mai sus.
Crew.Magnatul Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Dai bine's, nu-i baga in seama ca '' esti praf joci cu python'' altii sunt prafi si joaca de 2 ani. Gg.
playboi Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Dai bine's, nu-i baga in seama ca '' esti praf joci cu python'' altii sunt prafi si joaca de 2 ani. Gg. Multumesc mult.
G3oo Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Dai bine dar nu inteleg de ce apar comentariile de genu ,, are lv 4 nu va mai luati de el '' nu conteaza lv conteaza experienta...
playboi Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Dai bine dar nu inteleg de ce apar comentariile de genu ,, are lv 4 nu va mai luati de el '' nu conteaza lv conteaza experienta... @.eDy., eu spun ca conteaza foarte mult.. joc de 5 zile fix, nu prea am experienta, lvl-ul spune si vechimea, cred eu..
JoKeruL69 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 @Lays, mersi frumos. @Path, am spus sa incerc cu python, inca sunt la inceput, mai am de invatat multe chestii in lumea sa:mp-ului, nu stiam ca e de ''slabani''. Dar o sa-l scot. Multumesc de sfat. @STARKHZEW, multumesc de sfat, la fel ca mai sus. Nu neapărat că e de slăbani, dar fără se vede cine știe să tragă si cine nu.
playboi Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Praf,Ratezi 7/7 Mersi 360 in reluare.
GabiTeo Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Vreau și eu modul ăla când moare sa cada lent. Ms.
Recommended Posts