AndreW. Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Salut buGGed, deci mi-am descărcat astăzi Fraps dar cand intru in Sa:MP incep sa filmez si dupa 30-40 secunde se opreste singur. Mă poate ajuta cineva cu setările sau să-mi dea link de download la un Fraps mai bun, sau sa-mi recomande alt program de filmat [no lag] Quote
Giovani Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Eu îți recomand Bandicam. Folosesc acest program de mai bine de 2 ani și nu am avut niciodată nicio problemă în legătură cu el. -Download. Quote
Dany666 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Pai ti se opreste dupa 30-40 sec pentru ca nu ai versiunea de Fraps inregistrata . Cauta pe net o versiune inregistrata . Quote
AndreW. Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Pai ti se opreste dupa 30-40 sec pentru ca nu ai versiunea de Fraps inregistrata . Cauta pe net o versiune inregistrata . Mersi, rezolvat Quote
Recommended Posts