Jump to content

[Cerere co-owner] Tudiii-level 11 Cerere acceptata. Test trecut. Felicitari !

Recommended Posts

Posted
Nick pe server: Bp.Tudiii
Zile in clanul BestPlayers: 11
Cea mai mare realizare pe bugged: 
Nu am avut realizari foarte mari in afara de banii pe care ii detin 8.000.000$ si masina mea(club).
De ce crezi ca meriti co-owner: Merit co-owner deoarece imi place foarte mult sa fiu respectat de membrii clanului, dar sa ii si ajut pe acestia cu tot ceea ce pot eu.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord aproximativ 5 ore pe zi jocului, fara a folosi [/sleep]
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de co-owner?: 
Daca am sa obtin aceasta functie o sa fiu drept cu toti playeri, o sa ii ajut, dar o sa-i si sanctionez pe cei ce incalca regulile, deoarece fara reglui si fara sanctiuni nu ar mai exista organizare. O sa mai ajut si la dezvoltarea clanului.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu imi place sa spun ca sunt diferit de restul playerilor sau ca am eu ceva special in plus fata de altii, dar cred ca sunt caracterizat prin seriozitatea si prin atentia pe care o acord problemelor.
De ce vrei co-owner ?: Doresc co-owner deoarece vreau sa am o functie importanta in acest clan, vreau sa ma ocup de dezvoltarea lui si de buna organizare a acestuia.
Ai citit regulamentul clanului BestPlayers ?: Desigur.
Ai citit sanctiunile clanului BestPlayers ?: Desigur.

Ai fost banat vreodata pe bugged (blue si red)? Daca da, specifica toate banurile: Nu am primit niciodata ban.
Ai primit vreodata warn ? Daca da de ce. ?:
Da, am primit la inceput, dintr-o greseala pe care nu o sa mai o repet.
Ai citit tot forumul clanului BestPlayers ?: Desigur.

Varsta reala: 17
Nume real: Ionut Tudose
ID contact (Skipe/Facebook): Skipe: ionut.tudose9
Cum te poti descrie (obligatoriu 20 cuvinte): Sunt o persoana foarte sociabila, respectuoasa, am cei 7 ani de acasa, cred ca sunt destul de civilizat si stiu sa respect oamenii din jurul meu. In timpul liber imi place sa joc SA:MP si sa fac diferite sporturi pentru a ma mentine in forma.
Poti fi prezent la toate sedintele ?: Da, numai daca nu apare vreo urgenta.
Oras natal: Suseni, Judetul Giurgiu.
Ce alte jocuri joci?: Fifa, din cand in cand.

Daca un player te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?: Tag-ul se pune tastand comanda [/clan], selectand optiune "Clan Tag", iar apoi alegerea locului unde sa apara tag-ul.
Daca un player intreaba "cum es din clan fara a primi uninvite", ce ii raspunzi?: Pentru a iesi din clan fara sa primesti uninvite trebuie sa tastezi [/quitclan].
Daca un player intreaba "cum dau clan warn", in functia de co-owner ce ii raspunzi?: Pentru a da warn, tasteaza [/clan] alege members iar apoi selecteaza playerul care trebuie sa primeasca clan warn.
Daca un player intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Pentru a folosi chatul clanului, tasteaza [/c]

In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Nu am avut factiune.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Nu am factiune.
Ai jucat pe celalalt server din comunitatea bugged? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server?[fara alte servere, doar cele din comunitetea "bugged"]: Nu am jucat.
Posted

Test trecut. Felicitari !!!

La 3 greseli facute pe /c, vei primi Rank Down, sau vei fi scos cu Cerere demisie co-owner.

Canad vei face o greseala o voi posta aici cu o dovada ( Link/Video )

Daca vei avea warn (post pe panel), iti voi da o penalizare. 

La 3 penalizari, vei primi Rank Down ( rank 1, nu vei mai fi co-owner )