NEAGUPAUL777 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Vreau si eu un Python.ifp bun. Dau +1 !
AnaelAndru Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 http://www51.zippyshare.com/v/YusWU6Qe/file.htmlPoftim ! Astept +1 ! :D. 1
Madaa Xd Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 ce copi c***? daca esti jmk fati singur modurile nu copia de la altii. Adica cum eu sa muncesc degeaba si maine sa vad ca posteaza unu care nu are o chifla in stoman vad ca posteaza pythonul meu ca cica e a lui cum plm vine asta...?
Azaow Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 e pythonu' lu terminatu ala de justinian sa moara franta daca am auzit de tine. si apropo, justinian e sefu tau daca compar intre JusTxD si Justinian:)))))
Cristi599 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 sa moara franta daca am auzit de tine. si apropo, justinian e sefu tau daca compar intre JusTxD si Justinian:))))) Tu taci, ca abia ai implinit 10 ani. ce copi c***? daca esti jmk fati singur modurile nu copia de la altii. Adica cum eu sa muncesc degeaba si maine sa vad ca posteaza unu care nu are o chifla in stoman vad ca posteaza pythonul meu ca cica e a lui cum plm vine asta...? Esti fratele lui VaL0? Si tu te crezi mare programator? Ai facut tu pythonul pe care Justinian l-a postat acum 1 an? Nu prea cred, esti doar un copil obosit care nu are ce face dupa scoala.
Azaow Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) Tu taci, ca abia ai implinit 10 ani. Esti fratele lui VaL0? Si tu te crezi mare programator? Ai facut tu pythonul pe care Justinian l-a postat acum 1 an? Nu prea cred, esti doar un copil obosit care nu are ce face dupa scoala. Tu gura ba www.slam.homo.com :))))))))))))))))))) Tu n-ai ce face toata ziua si stai pe forum bugged no-l1f3*wl3, da tu l-ai facut pythonu lui justinian ba? hai salpa. slam asta loveste un doare mai tare, bin3 mane Hai ca comenteaza si anonimu asta celebru:l Edited March 13, 2015 by iEdyV
LE0KEANU1 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Tu gura ba www.slam.homo.com :))))))))))))))))))) Tu n-ai ce face toata ziua si stai pe forum bugged no-l1f3*wl3, da tu l-ai facut pythonu lui justinian ba? hai salpa. Hai ca comenteaza si anonimu asta celebru:l care e faza ca esti anonim? mai bine anonim intr-un joc stupid decat sa nu stie lumea ca exist in viata reala. scoate capul pe geam ca nu esti iesit din casa daramatule.
Azaow Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 care e faza ca esti anonim? mai bine anonim intr-un joc stupid decat sa nu stie lumea ca exist in viata reala. scoate capul pe geam ca nu esti iesit din casa daramatule. :)))))))))) Copile, sa moara franta daca ai mai mult de 5 ani, tre sa fi un noob stupid care nu are un viitor sa-ti pui acest nume+costikseful?:)))))))))))))))))))) n ume de incepator :))))))))))))). Si apropo daca ar exista o lista de anonimi tu ai fi la categoria ``Anonim Celebru!``.
Cristi599 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) Tu gura ba www.slam.homo.com :))))))))))))))))))) Tu n-ai ce face toata ziua si stai pe forum bugged no-l1f3*wl3, da tu l-ai facut pythonu lui justinian ba? hai salpa. Hai ca comenteaza si anonimu asta celebru:l Ba, tu de ce furi glume de la celebrul HeRo? Nu stiai ca exista drepturile de autor?... Najpa, probabil o sa ti-o iei. http://edy.homo.com/index_ro.php- eu am incheiat un contract cu el, ii pot folosi glumele. Du-te pe la scoala, vezi ca maine pe la noi pe la gimnaziu este olimpiada judeteana de mate, a, stai, tu inca esti in I-IV... scz man... Edited March 13, 2015 by SLAM
LE0KEANU1 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 :)))))))))) Copile, sa moara franta daca ai mai mult de 5 ani, tre sa fi un noob stupid care nu are un viitor sa-ti pui acest nume+costikseful? :)))))))))))))))))))) n ume de incepator :))))))))))))). Si apropo daca ar exista o lista de anonimi tu ai fi la categoria ``Anonim Celebru!``. 5 ani? interesant. chiar sunt curios de ce cand 2 oameni se simt bine iese un copil frustat care deranjeaza societatea?
Azaow Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ba, tu de ce furi glume de la celebrul HeRo? Nu stiai ca exista drepturile de autor?... Najpa, probabil o sa ti-o iei. http://edy.homo.com/index_ro.php- eu am incheiat un contract cu el, ii pot folosi glumele. Du-te pe la scoala, vezi ca maine pe la noi pe la gimnaziu este olimpiada judeteana de mate, a, stai, tu inca esti in I-IV... scz man... Bai baiatule, ca sunt smecher deaia le fur hai salpa. 5 ani? interesant. chiar sunt curios de ce cand 2 oameni se simt bine iese un copil frustat care deranjeaza societatea? Frustrat esti tu cu nabu ala de slam.
Madaa Xd Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 ba edy? TU taci in familia ta ca nu ma compari pe mine cu justinian, in primul rand tu esti un copil de 16 ani virgin. in al 2-ilea rand nici nu vreau sa ma compare cineva cu justinian pentru ca acest server este un amarat de joc. Asa ca nu mai veni tu sa comentezi la mine ca mie nu imi e frica de nimeni nici de banuri nici de warn-uri ma pis pe el de joc. Asa ca veziti in morti tai de treaba dute la pizde sa te dezvirginezi ca esti terminat daca vezi pizda te ia cu palpitati. mai terminativa in p*** mea cu jocu iesiti drq afara din casa unii la 18 ani nu au vazut ce e aia discoteca in p*** mea parintii lor sunt niste comunisti care in plm cand trece strada trebuie sa ii anunte mai stiu eu pe unu de 25 de ani pe B-*o*e asa ca terminativa drq
Recommended Posts