x_Daniel Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Salut buGGed. Astăzi vă voi prezenta un skin foarte frumos, mie imi place mult. Vreau sa precizez ca nu este facut de mine. Download Click Skin-ul este pe id "272", asa l-am pus eu. Dar voi il puteti schimba. Pentru cei care nu stiu cum se schimba 1) Intrati pe http://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All 2) Căutaţi skin-ul dorit. 3) Copiati numele si redenumiţi cele 2 fisiere din arhiva .txd si .dff cu numele skinului dorit. Exemplu : Barcley.txd || Barcley.dff Redenumiţi in Husk.txd || Husk.dff Dacă v-a plăcut un +1 m-ar ajuta. Mulţumesc :3 Frumos skin.
Alex Alin Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Salut buGGed. Astăzi vă voi prezenta un skin foarte frumos, mie imi place mult. Vreau sa precizez ca nu este facut de mine. Download Click Skin-ul este pe id "272", asa l-am pus eu. Dar voi il puteti schimba. Pentru cei care nu stiu cum se schimba 1) Intrati pe http://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All 2) Căutaţi skin-ul dorit. 3) Copiati numele si redenumiţi cele 2 fisiere din arhiva .txd si .dff cu numele skinului dorit. Exemplu : Barcley.txd || Barcley.dff Redenumiţi in Husk.txd || Husk.dff Dacă v-a plăcut un +1 m-ar ajuta. Mulţumesc :3 Deci, am nevoie de putin ajutor. Nu prea ma pricep la skin-uri. Husk.txd - l-am bagat in models txd. Husk.dff l-am bagat in models grass. Daca nu am facut ceva bine, explicami. Cand intru in joc, nu am skin-ul. Trb sa " bat" o comanda ceva ?
AndreW. Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Deci, am nevoie de putin ajutor. Nu prea ma pricep la skin-uri. Husk.txd - l-am bagat in models txd. Husk.dff l-am bagat in models grass. Daca nu am facut ceva bine, explicami. Cand intru in joc, nu am skin-ul. Trb sa " bat" o comanda ceva ? Eu am dat un exemplu cu Husk.txd // Husk.dff. Tu trb sa faci numele skinului in fata la .txd si .dff. De ex skin cuc id 270 are numele sweet. Tu inlocuiesti cu sweet.dff // sweet.txd
AndreW. Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Scuze ca iti spun, dar skin-ul este urat. Fiecare cu parerea lui.
Bkp_ Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 @Husk.47 Salut. Imi poti pune pe alt site fiind ca pe Girlshare nu imi merge ma dute pe www.girlshare.ro/fpa ceva de gen.
AndreW. Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 @Husk.47 Salut. Imi poti pune pe alt site fiind ca pe Girlshare nu imi merge ma dute pe www.girlshare.ro/fpa ceva de gen. Si pe mine la fel, sub pozele alea ai din nou butonul de 'Download'. Apasa pe ala si o sa se downloadeze.
Recommended Posts