Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare buGGed , eu astazi va voi arata adevarul despre Tinna , care se da drept fata dar defapt este Baiat [il cheama Alex]

Dovezi : http://imgur.com/yjRN8Oe,Cyp1vh2,zAD620g

Uitati cum aceasta creeatura care nu o pot numi OM , deci se da drept fata pentru un joc dar el in realitate e baiat [ii da in cap] face asta pentru Binefaceriile De la Playeri care sunt Noobi si ii dau bunuri pe joc si asa la fel si cu Lideri din Factiuni 

El/ea Depinde de contul de fata doar sa intre in factiuni cu rank mare si Averea pe care o detine in momentul actual e facuta de la playeri naivi  care cred ca e fata

Umilitil cat de mult puteti!

Posted (edited)

E un joc pana la urma. Poate acestui baiat, in joc ii place sa aiba un caracter feminin, care ii problema ta. Fa-ti si tu un alt cont si faci level 20, porti skin de fata etc., crezi ca intereseaza pe cineva?

Edited by TucsoN
Posted

Salutare buGGed , eu astazi va voi arata adevarul despre Tinna , care se da drept fata dar defapt este Baiat [il cheama Alex]

Dovezi : http://imgur.com/yjRN8Oe,Cyp1vh2,zAD620g

Uitati cum aceasta creeatura care nu o pot numi OM , deci se da drept fata pentru un joc dar el in realitate e baiat [ii da in cap] face asta pentru Binefaceriile De la Playeri care sunt Noobi si ii dau bunuri pe joc si asa la fel si cu Lideri din Factiuni 

El/ea Depinde de contul de fata doar sa intre in factiuni cu rank mare si Averea pe care o detine in momentul actual e facuta de la playeri naivi  care cred ca e fata

Umilitil cat de mult puteti!

Majoritatea stim ca este baiat (Gay) ,ce rost are sa primesti totul deagata, mai frumos este cand ai muncit pentru ce ai si ce esti.

Posted

frate pe mine ma enerveaza ca , el cu numele de fata a intrat foarte usor in factiuni , si eu de la lvl 15 incoa ma chinui sa intru intr-o factiune si nu pot

Posted (edited)

Majoritatea stim ca este baiat (Gay) ,ce rost are sa primesti totul deagata, mai frumos este cand ai muncit pentru ce ai si ce esti.

+1, mi se pare corect. Chiar daca ar fi cum zici tu, ca e baiat, cui ii pasa? Ti-a luat tie vreo ceva, ti-a facut vreo ceva? 

Daca unii copii n-au parte de o prietena si spera la o prietena pe sa:mp, asta-i treaba lor. E ok sa le spui ca nu-i ok, da nu sa vii cu suferinte d-astea ' nici nu-i pot spune om '. 

Sa fim seriosi.. 

Maturizeaza-te, nu trebuie sa porti pica pe cineva, INTR-UN JOC.

Edited by crizeSTAR
Posted

+1, mi se pare corect. Chiar daca ar fi cum zici tu, ca e baiat, cui ii pasa? Ti-a luat tie vreo ceva, ti-a facut vreo ceva? 

Daca unii copii n-au parte de o prietena si spera la o prietena pe sa:mp, asta-i treaba lor. E ok sa le spui ca nu-i ok, da nu sa vii cu suferinte d-astea ' nici nu-i pot spune om '. 

Sa fim seriosi.. 

Maturizeaza-te, nu trebuie sa porti pica pe cineva, INTR-UN JOC.

Stai unpic ca nu te inteleg, la inceput ti se pare corect, dar imi faci reporsuri direct, eu doar mi-am spus opinia si atat.

Posted

Stai unpic ca nu te inteleg, la inceput ti se pare corect, dar imi faci reporsuri direct, eu doar mi-am spus opinia si atat.

Nu tie ti-am facut reprosul, ti-am dat quote la post-ul tau pentru propozitia " Ce rost are sa primesti totul pe gratis? Mai bine muncesti singur pentru un lucru ".

Restul post-ului era pentru cel care a facut topicul. Mi se pare prea mare suferinta sa nu-i poti spune "OM" doar fiindca tu crezi ca-i baiat. 

Posted

frate pe mine ma enerveaza ca , el cu numele de fata a intrat foarte usor in factiuni , si eu de la lvl 15 incoa ma chinui sa intru intr-o factiune si nu pot

Fuzz, hai sa-ti zic ceva. In factiuni pe Bugged nu intri in functie de sex. Feminim 90% sanse si Masculin 10% sanse. Nu stiu cum poti spune ca nu poti sa intri in factiuni ca esti baiat, sti de ce nu poti tu sa intri in factiuni? Ca esti n00b si nu esti in stare sa faci o aplicatie si cu asta te-am descris..

• 3 weeks later...