xGh0sTy Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Salutare buGGed , eu astazi va voi arata adevarul despre Tinna , care se da drept fata dar defapt este Baiat [il cheama Alex] Dovezi : http://imgur.com/yjRN8Oe,Cyp1vh2,zAD620g Uitati cum aceasta creeatura care nu o pot numi OM , deci se da drept fata pentru un joc dar el in realitate e baiat [ii da in cap] face asta pentru Binefaceriile De la Playeri care sunt Noobi si ii dau bunuri pe joc si asa la fel si cu Lideri din Factiuni El/ea Depinde de contul de fata doar sa intre in factiuni cu rank mare si Averea pe care o detine in momentul actual e facuta de la playeri naivi care cred ca e fata Umilitil cat de mult puteti! Quote
TucsoN Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) E un joc pana la urma. Poate acestui baiat, in joc ii place sa aiba un caracter feminin, care ii problema ta. Fa-ti si tu un alt cont si faci level 20, porti skin de fata etc., crezi ca intereseaza pe cineva? Edited February 17, 2015 by TucsoN Quote
MORGAN Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 A mai fost postat, dar gestul ei/ lui lasa de dorit. Quote
Razvan Ytb Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Salutare buGGed , eu astazi va voi arata adevarul despre Tinna , care se da drept fata dar defapt este Baiat [il cheama Alex] Dovezi : http://imgur.com/yjRN8Oe,Cyp1vh2,zAD620g Uitati cum aceasta creeatura care nu o pot numi OM , deci se da drept fata pentru un joc dar el in realitate e baiat [ii da in cap] face asta pentru Binefaceriile De la Playeri care sunt Noobi si ii dau bunuri pe joc si asa la fel si cu Lideri din Factiuni El/ea Depinde de contul de fata doar sa intre in factiuni cu rank mare si Averea pe care o detine in momentul actual e facuta de la playeri naivi care cred ca e fata Umilitil cat de mult puteti! Majoritatea stim ca este baiat (Gay) ,ce rost are sa primesti totul deagata, mai frumos este cand ai muncit pentru ce ai si ce esti. Quote
BancherulMeu Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Tocmai am facut un topic despre acesti oameni , il gasiti la BLUE.BUGGED.RI ->DISCUTII GENERALE -> ''Gagicarii'' inselati Quote
xGh0sTy Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 frate pe mine ma enerveaza ca , el cu numele de fata a intrat foarte usor in factiuni , si eu de la lvl 15 incoa ma chinui sa intru intr-o factiune si nu pot Quote
SoMuchGREEN Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 @@Fuzz, Eu zic asa: lasa tu enigmele astea ale bugged-ului si du-te ia o carte de gramatica in mana ;) Quote
PhunkB Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) Majoritatea stim ca este baiat (Gay) ,ce rost are sa primesti totul deagata, mai frumos este cand ai muncit pentru ce ai si ce esti. +1, mi se pare corect. Chiar daca ar fi cum zici tu, ca e baiat, cui ii pasa? Ti-a luat tie vreo ceva, ti-a facut vreo ceva? Daca unii copii n-au parte de o prietena si spera la o prietena pe sa:mp, asta-i treaba lor. E ok sa le spui ca nu-i ok, da nu sa vii cu suferinte d-astea ' nici nu-i pot spune om '. Sa fim seriosi.. Maturizeaza-te, nu trebuie sa porti pica pe cineva, INTR-UN JOC. Edited February 22, 2015 by crizeSTAR Quote
Razvan Ytb Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 +1, mi se pare corect. Chiar daca ar fi cum zici tu, ca e baiat, cui ii pasa? Ti-a luat tie vreo ceva, ti-a facut vreo ceva? Daca unii copii n-au parte de o prietena si spera la o prietena pe sa:mp, asta-i treaba lor. E ok sa le spui ca nu-i ok, da nu sa vii cu suferinte d-astea ' nici nu-i pot spune om '. Sa fim seriosi.. Maturizeaza-te, nu trebuie sa porti pica pe cineva, INTR-UN JOC. Stai unpic ca nu te inteleg, la inceput ti se pare corect, dar imi faci reporsuri direct, eu doar mi-am spus opinia si atat. Quote
PhunkB Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Stai unpic ca nu te inteleg, la inceput ti se pare corect, dar imi faci reporsuri direct, eu doar mi-am spus opinia si atat. Nu tie ti-am facut reprosul, ti-am dat quote la post-ul tau pentru propozitia " Ce rost are sa primesti totul pe gratis? Mai bine muncesti singur pentru un lucru ". Restul post-ului era pentru cel care a facut topicul. Mi se pare prea mare suferinta sa nu-i poti spune "OM" doar fiindca tu crezi ca-i baiat. Quote
AndreiFIFA Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Lasati-l in durerea lui, ce treaba aveti voi ca e baiat sau fata? Quote
x_Daniel Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 In lumea virtuala a jocului poți sa îți alegi sa fi si 'Conchită', crezi ca cineva are nevoie cine ești tu in viață reala? Quote
Kizel Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 frate pe mine ma enerveaza ca , el cu numele de fata a intrat foarte usor in factiuni , si eu de la lvl 15 incoa ma chinui sa intru intr-o factiune si nu pot Fuzz, hai sa-ti zic ceva. In factiuni pe Bugged nu intri in functie de sex. Feminim 90% sanse si Masculin 10% sanse. Nu stiu cum poti spune ca nu poti sa intri in factiuni ca esti baiat, sti de ce nu poti tu sa intri in factiuni? Ca esti n00b si nu esti in stare sa faci o aplicatie si cu asta te-am descris.. Quote
D3sTr0 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Dovezile dupa skype nu se iau in considerare :lol: :lol: . Quote
Recommended Posts