Razvan Ytb Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) Credeti ca adminul Alex.Tkd a procedat corect in urmatorul caz? http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/310322, am primit kick,si el mi-a acordat warn, acum eu nu ii pot face post dar va las pe voi sa decideti aveti un poll mai sus Edited February 17, 2015 by Almost Quote
Kosso.Cross Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 A procedat cât se poate de corect. Quote
Razvan Ytb Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 A procedat cât se poate de corect. Si prin ce a procedat corect? adica eu daca am luat kick care este vina mea? Quote
razzorv2 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Si prin ce a procedat corect? adica eu daca am luat kick care este vina mea? mori pentru un warn? Quote
Razvan Ytb Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 mori pentru un warn? Da,am luat ban 3/3 warn si acest lucru imi scade sansele dramatic la o factiune.Maine vroiam sa donez sa scot cele 2 warnuri,dar acum nu mai are rost. Quote
Kosso.Cross Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Si prin ce a procedat corect? adica eu daca am luat kick care este vina mea? Nu contează că ai luat kick, se consideră deconectarea din joc în timpul somațiilor. Quote
Ponel Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Nu contează că ai luat kick, se consideră deconectarea din joc în timpul somațiilor. Nu este vina lui ca a primit kick, eu merg pe contra-sens, si un admin imi da kick, dupa mi se face post si iau warn, cum ar veni asta ? nu mi se pare corect ca xyo sa primeasca warn Xyo iti recomand sa iti faci un cont nou si sa ii faci post de pe acel cont. Quote
Razvan Ytb Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Nu este vina lui ca a primit kick, eu merg pe contra-sens, si un admin imi da kick, dupa mi se face post si iau warn, cum ar veni asta ? nu mi se pare corect ca xyo sa primeasca warn Xyo iti recomand sa iti faci un cont nou si sa ii faci post de pe acel cont. Voi lua unban pe data de 20.02.2015 si ii voi face un post,dar nu am nici-o sansa ca alex.tkd sa fie sanctionat deoarece este admin.Si eu tot nu am inteles unde este vina mea ca am luat kick de la staff, adica de la ei,admini. Quote
Mitzza Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 In regulamentul nostru ( LSPD ) scrie clar /q la somatii de MINIM 2 ORI, pe cand in clipul lui fizzy apare doar 1 singur /q /kick /crash etc... Quote
Recommended Posts