x_Daniel Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 La ora de Biologie imi era nu chiar interesant.Si am alcatuit o poezie despre CS:GO.ADMINUL nostru care esti pe serverSfinteasca-se Awp-ul tauDa-r-ar head Deagle-ul tauFerite-ar Dumnezeu de flashPrecum pe dust asa si pe inferno.Kalash-ul meu cel de toate rundeleDa-mi-l mie astaziSi ne iarta noua rushurile noastre Precum la CT asa si la Tero.Si nu ne duce pe noi in banlistCi ne izbaveste de aim si wall In numele Ownerului ,Co-Ownerului si al sfantului /top15,Amin. Quote
ArthurJr Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Te-ai pătat de puțină română la gură, asta chiar nu se potrivește. Lasă-te. Quote
x_Daniel Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Te-ai pătat de puțină română la gură, asta chiar nu se potrivește. Lasă-te. Doar cei care joaca Cs ma va înțelege. Quote
ArthurJr Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Doar cei care joaca Cs ma va înțelege. Eu zic că te-ai pătat de prea multă română la gură "Doar cei care joaca Cs ma va înțelege.", "va" și joc Cs, stai tu calm. Quote
x_Daniel Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Eu zic că te-ai pătat de prea multă română la gură "Doar cei care joaca Cs ma va înțelege.", "va" și joc Cs, stai tu calm.Nu sunt roman sa verific fiecare cuvânt. Quote
SoMuchGREEN Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Doar cei care joaca Cs ma va înțelege. Doar ceL care joaca Cs ma va intelege sau Doar ceI care joaca Cs ma vor intelege. Ce sa faci, e grele romanele. Quote
SoMuchGREEN Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 @, Ba, copile. Nici nu l-ai scris tu. Il gasesti peste tot pe forum-urile de CS, lasa-te cu minciuni expirate dintr-astea. Quote
SoMuchGREEN Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Misto, GG. Realizezi ca doar a dat Copy+Paste, nu? Quote
IonutzSouth Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Realizezi ca doar a dat Copy+Paste, nu? 1 Quote
x_Daniel Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 @, Ba, copile. Nici nu l-ai scris tu. Il gasesti peste tot pe forum-urile de CS, lasa-te cu minciuni expirate dintr-astea. Realizezi ca doar a dat Copy+Paste, nu? Tu nu realizezi ca esti fan'ul meu ? :D :D :D Quote
SoMuchGREEN Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Tu nu realizezi ca esti fan'ul meu ? :D :D :D N-am idoli copii, stai calm. Quote
x_Daniel Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 N-am idoli copii, stai calm. Ia-uite am ajuns sa fiu asa de cunoscut ca deja am unii hateri :) :) Quote
x_Daniel Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Taci ma ca e faina =)) Nu e faina ma. Nu sti tu cum e sa faci o poezie inca sa aiba rima. Asta e ovaz. Quote
Recommended Posts