Alex4You Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Întrebarea / Nelămurirea: Pe la jumatea installului imi da aceasta eroare : Feature transfer errorFeature: Grand Theft Auto: San Andreas Game DataComponents: modelsFile: D:\data3.cabError: Data error (cyclic redundancy check) Scuzati ca am postat din nou, atunci am crezut ca nu e descarcat bine din cauza netului prost, iar acum l-am rezolvat, si am reinstalat GTA dintr-un alt loc, si la felScreenshot (în caz că este necesar): Quote
ProLifer Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Salut! Acea eroare reprezinta transferarea incompleta a fisierului data3.cab O metoda de rezolvare: Daca nu merge asa, prespun ca ai un buton de skip sau ceva la eroare, dai pe el si vei pune fisierul data3.cab separat. // @, Edited February 21, 2015 by ChangeDeaD Quote
Alex4You Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Salut! Acea eroare reprezinta transferarea incompleta a fisierului data3.cab O metoda de rezolvare: Daca nu merge asa, prespun ca ai un buton de skip sau ceva la eroare, dai pe el si vei pune fisierul data3.cab separat. // @, 1. nu merge. 2. nu am buton de skip Quote
ProLifer Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 @, ia un Gta Sa sub forma de arhiva, fara installer. Quote
Alex4You Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 @, ia un Gta Sa sub forma de arhiva, fara installer. crezi ca nu asta fac de 1 saptamana, dar acelasi c****! Quote
Danut al mic Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) Ce windows ai? Uite-te aici pentru rezolvarea problemei --> http://gtaforums.com/topic/379722-feature-transfer-error-help-plz/ Am observat ca rezolvarea aia nu merge chiar pe toate Windows-urile. Sper ca te-am ajutat :-< Edited February 22, 2015 by DanutzSB Quote
Recommended Posts