Danut al mic Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Bună seara Bugged, mă numesc Dănuț și v-am creat accest tutorial pentru informarea voastră, să vă fie mai ușor cand sunteți în fața unei facțiuni sau a unei zone mai importante de pe server să vă dați seama unde vă aflați. HQ-urile facţiunilor : Los Santos Police Department - Click pentru poză Los Venturas Police Department - Click pentru poză Federal Bureau of Investigations - Click pentru poză National Guard - Click pentru poză Paramedic Department - Click pentru poză Hitman Agency - Click pentru poză News Reporters - Click pentru poză Los Vagos - Click pentru poză Los Aztecas - Click pentru poză Grove Street - Click pentru poză The Russian Mafia - Click pentru poză The Rifa - Click pentru poză Ballas - Click pentru poză Taxi LS - Click pentru poză Taxi LV - Click pentru poză School Instructors LV - Click pentru poza Zonele importante : CNN Los Santos - Click pentru poză[De aici puteţi da un anunţ să vadă tot serverul prin comanda /ad] CNN Las Venturas - Click pentru poză[De aici puteţi da un anunţ să vadă tot serverul prin comanda /ad] Bancă Los Santos - Click pentru poză[Aici puteţi să depozitaţi, scoate, transfera bani dvs] Bancă Las Venturas - Click pentru poză[Aici puteţi să depozitaţi, scoate, transfera bani dvs] Închisoarea Los Santos - Click pentru poză înauntru.[Aici veţi ajunge cu siguranță dacă aveți wanted] Dealership - Click pentru poză[De aici îți vei putea achiziționa (cumpăra) propria mașină] Driving School (DMV) - Click pentru poză[Aici puteți obține permisul de conducere] Rent Car LS - Click pentru poză[De aici puteţi închirea o mașină contra cost] Rent Car LV - Click pentru poză[De aici puteţi închirea o mașină contra cost] Gun Shop Los Santos - Click pentru poză[De aici puteţi cumpăra arme prin comanda /buygun] Mulţumiri : • Pik4chu - A oferit bullet-ul personal pentru deplasare• Myhai - Asistență și încurajare• KrAzZzY.K2D - A oferit infernus-ul personal pentru deplasare [INFO] Vrei să ajungi la unul dintre hq-urile facțiunilor sau la una din zonele importante de pe server? Nu ști cum? • Deschide-ți consola folosind butonul de sub ,,Esc'' [accesta] • Scrie-ți în consolă /gps și alegeți un loc anume. • Urmariți checkpoint-ul de pe minimap pentru a ajunge la destinație. • Cei începători dacă aveți intrebări/nelămuriri trimiteți-mi un pm. ••••••••••• Daca vreți să mai adaug ceva, postați aici și voi da un update la tutorial cât de repede posibil.O sa actualizez topic-ul cu poze+info a fiecărui job de pe server.Vreau să menționez că tutorialul este realizat pe serverul red.bugged.ro Dacă te-am ajutat poți acorda și tu +1 , mulțumesc și succes tuturor în continuare.. Edited February 21, 2015 by DanutzSB 2
LexXxuS1 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Multumesc! :D http://skylnk.co/KvqoSxFa si tu un cont aici, nu se intanpla nimic, te rog mai ajuta foarte mult :)
Danut al mic Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Folositor. Multumesc frumos, am incercat sa creez un ghid si in acelasi timp un tutorial pentru toti membri "incepatori" de pe bugged. :D
Dynamic Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Fain, dar exista si in joc comanda pt locatii daca chiar nu stiu, oricum folositor.
Dany666 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Folositor dar incepatorii pot da in game /gps si aia e tot . :]]
Danut al mic Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Fain, dar exista si in joc comanda pt locatii daca chiar nu stiu, oricum folositor. Mersi frumos :D Frumos. Bun pentru incepători. Multumesc! :D Folositor dar incepatorii pot da in game /gps si aia e tot . :]] Cam asa ceva:)) Dar am zis sa fie mai interesant si mai captivand :) On: Daca v-a placut accest ghid un +1 nu ar strica B)
Recommended Posts