Jump to content

Recommended Posts

Posted

îţi tremură ţinta aia de zici că e vibrator (mâna pe mouse).. vezi ce faci cu sensibilitatea, mai taie din ea.

Eu zic că e destul de ok și așa, am sensibilitatea pe două linii, iar dacă o dau mai mică nu reușesc să trag deloc. Mersi de părere.

Magie.

Mersi dude.

Cred ca asa ai mainile, >><<, asa este cand ai parkinson.  :(. :(. :(

Ok ;)

Armele?

http://www.girlshare.ro/32458847.3

Posted

îţi tremură ţinta aia de zici că e vibrator (mâna pe mouse).. vezi ce faci cu sensibilitatea, mai taie din ea.

Ba nu te mai crede sensey ca nu ejt1 !!! 

Pune si tu tot video cand pui bai justin , numai taia din ele. Tu pui video doar cand dai 3/3 dar cand iei numai pui.

Esti m0rt de foame

Posted

Pune si tu tot video cand pui bai justin , numai taia din ele. Tu pui video doar cand dai 3/3 dar cand iei numai pui.

Esti m0rt de foame

Spui ca esti caisa d-aia storcita cu par.

Posted

Esti m0rt de foame

Vorbeste fanul lu' Arthur de pe blue :))))))))))))))))))))))))))))) m0r cum sa-i copiezi numele adminului..

Posted

Ia cauta tu pe .arthur. si intreabal daca sunt fanu lui bai copile . Am numele asta de 2 ani de pe alte servere deci salw0thickkk si krugg3r tu stii ca ejti fanu m3u si ca iti dau mag1e la orice ora

Posted

Ia cauta tu pe .arthur. si intreabal daca sunt fanu lui bai copile . Am numele asta de 2 ani de pe alte servere deci salw0thickkk si krugg3r tu stii ca ejti fanu m3u si ca iti dau mag1e la orice ora

Spui ca esti maslina cu par, fanule 

Posted

Esti m0rt de foame

Cand ajungi tu ca el mai vorbim, cius.

Posted

Sufera baietel in continuare esti si tu mare smecher pe un joc mai iesi pe afara 3D cius.

Posted

Era si normal sa te iei si tu dupa Justin, asta e, fan alert.

Nu stiu ce inseamna termenul de fan, la nu stiu care secunda iti tremura biroul.

Posted

Vai de capu KONIG dar la war iti zic eu ca nu mai sunteti asa sm3cheri. O sa ma mut pe blue in cateva zile sa vedem cum imi suferiti !

=]]]]]]]]]]]]]

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp