Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziuaa :3.

Am avut o pauza mare de samp si am revenit.

Am revenit si cu o noua tinta sper sa va placa, atat cu descrierea daca vreti sa o vedeti mai bine puteti sa o luati si sa o incercati chiar voi.

Cand stai pe loc:dpwYolN.png

Cand tragi:QNujqPD.png

Si bineinteles tinta:ebkrrsA.png  

Pentru munca depusa sau daca va place, ma puteti sustine cu un +1.

• Upvote 3
Posted

Imi faci una?

O poti face sa fie direc in hud.txd?

+2.

Edit: Daca te cam intrebi cum as vrea sa arate http://forum.bugged.ro/topic/58938-moduri-aimtezeu/ca asta.

http://ge.tt/3MweruA2/v/0

Aia e tinta lu Justin marita/recolorata, eu ti-am facut o varianta rapida pe genul meu, sper sa-ti placa, daca nu-ti place ia tinta lu Justin ca e la fel ca aia.

Posted

Nu e cu nimic speciala in comparatie cu celelalte zeci de tinte rotunde si rosii.. Ii puteai pune un colt de exemplu la mijlocul ei sa para mai interesanta sau ceva de genul si culoarea e prea des intalnita la majoritatea tintelor.. Fara suparare.

Posted

Nu e cu nimic speciala in comparatie cu celelalte zeci de tinte rotunde si rosii.. Ii puteai pune un colt de exemplu la mijlocul ei sa para mai interesanta sau ceva de genul si culoarea e prea des intalnita la majoritatea tintelor.. Fara suparare.

Flame, cine a zis ca e speciala? Am facut doar o tinta buna, si este buna. :-j daca vroiam sa fac un nou model de tinta precizam. Bafta.

Posted

Flame, cine a zis ca e speciala? Am facut doar o tinta buna, si este buna. :-j daca vroiam sa fac un nou model de tinta precizam. Bafta.

Fara suparare dar comparand viewsurile la acest topic cu +1 e o mare diferenta intre ele. Chiar si prezisasei cui ii place sa dea +1

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp