Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu doresc un raspuns de la staff, Eugen shadow sau rayan, ori tibi, chiar dorsc sa stiu raspunsul

Nimeni nu o sa-ti dea un raspuns sincer, ca sunt sau nu. Multi playeri, chiar si de pe bugged gandesc lucrul asta pentru ca stai seara cate 3ore sa te conectezi.

Bafa fast connect in 2 min intri
Posted

Nu exista boti pe Bugged.

Sistemul de login este dezvoltat, daca nu introduci parola / nu te conectezi in 60 secunde primesti kick, deci este imposibil sa stea un bot online.

Dar sunt alte tipuri de boti, pe care ii gasesti peste tot pe server, si majoritatea au si versiune mai noua, v0.3, POST-HUNTER BOT.

Acei boti sunt copii care vor predomina bosketaria, si petrec 10-20 ore pe zi pe samp, zi de zi, care cand vor vedea viata, vor regreta ca au pierdut copilaria pe samp.

Posted

Nu cred ca exista asa ceva. Zvonul asta a fost inventat pentru ca bugged are foarte multi playeri fata de alte comunitati si cei de acolo nu stiau cum sa faca sa ne traga in jos.

• 1 year later...
Posted

Intre 50-70% sunt boti.

Ieri am intrat de curiozitate pe red sa vad care e treaba cu 600 de playeri.

1. Vi se ascund playerii  pe harta sa nu observi pe unde sunt, sa ii cauti, sa nu cumva sa dai de boti.

2. Am umblat tot ls-ul, este populat, dar nu de speriat si putin lv-ul. Eu presupun ca erau undeva la 200-250 poate, cu chiu cu vai 300 de playeri in ambele orase. Dar pana la 600 neica... boti cu siguranta.

3. Sf-ul, gol pusca.

Concluzia, este ca sunt boti fara numar. O sa intru intr-o zi sa filmez si o sa numar toti playerii...

Posted

Intre 50-70% sunt boti.

Ieri am intrat de curiozitate pe red sa vad care e treaba cu 600 de playeri.

1. Vi se ascund playerii  pe harta sa nu observi pe unde sunt, sa ii cauti, sa nu cumva sa dai de boti.

2. Am umblat tot ls-ul, este populat, dar nu de speriat si putin lv-ul. Eu presupun ca erau undeva la 200-250 poate, cu chiu cu vai 300 de playeri in ambele orase. Dar pana la 600 neica... boti cu siguranta.

3. Sf-ul, gol pusca.

Concluzia, este ca sunt boti fara numar. O sa intru intr-o zi sa filmez si o sa numar toti playerii...

ai auzit de sleep?