DevoN Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Va rog frumos sa ma ajutati, Stanislov mi-a spart contul, deoarece aseara am castigat un event, si am ramas eu, el si inca 2, l-am omorat si imi tot dadea sms ca ma face sa ma las de server, i-am facut post, dar CyberNetick mi-a spus ca adminii nu se mai ocupa de asta, va rog sa imi recuperati contul, mi-a schimbat parola de la e-mail, si de me sa-mp... cu contul de forum e tot ce am ramas, aveam aproape 1200 ore jucate, o avere de 50kk, facuta din acel event si 2 masini, eram in Los aztecas, tocmai ce intrasem, de 2 zile, si acum a dat /quitgroup, va rog mult sa ma ajutati.... 1
Cristi599 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Si cum naibii ti-a aflat parola de la e-mail?
Down Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Va rog frumos sa ma ajutati, Stanislov mi-a spart contul, deoarece aseara am castigat un event, si am ramas eu, el si inca 2, l-am omorat si imi tot dadea sms ca ma face sa ma las de server, i-am facut post, dar CyberNetick mi-a spus ca adminii nu se mai ocupa de asta, va rog sa imi recuperati contul, mi-a schimbat parola de la e-mail, si de me sa-mp... cu contul de forum e tot ce am ramas, aveam aproape 1200 ore jucate, o avere de 50kk, facuta din acel event si 2 masini, eram in Los aztecas, tocmai ce intrasem, de 2 zile, si acum a dat /quitgroup, va rog mult sa ma ajutati.... Deschide un ticket, insa n-o sa fie de prea mare ajutor. Regulamentul spune clar ca trebuie sa ai grije de propriul tau cont. | link ticket.
Kehl Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 nasol, dar adminii nu pot face nimic. oricum, e doar un joc..
ELectronn Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 De aia m-am lasat eu de comunitatea asta de rahat, pe comunitatea rivala al mai multe sanse de a intra, eu doar la level 6 si 40h am intrat in nr, fara pile sau altceva.
DevoN Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Deci, credeti-ma ca nu stiu nici eu cum mi-a spart contul... Cica mi l-a spart pentru ca vroia aia 50kk sa isi ia bizz =]]. Pentru 50kk, asta e, nu sufar din cauza unui joc, poate ca o sa ma reapuc de alta comunitate, daca aveti vreo sugestie, add skype: antonio.oprea44. Vorbim acolo mai multe... Asta e. Si cum naibii ti-a aflat parola de la e-mail? E bine ca nu am aceeasi adresa de e-mail ca la mess / skype / facebook etc :)))). Chiar nu stiu de ce nu am pus acelasi e-mail, si uite ca m-a ajutat, am ramas cu contul de forum, mai intru sa vad un mod ceva. Ce sa zic, no comment... Parola habar n-am cum a aflat-o, dar asta e. Sper sa imi recuperez contul, fratemiu se pricepe in dastea :)). Il astept sa vina acasa, poate poate sa il faca. Si el e asta: http://bluepanel.bugged.ro/profile/b0gdyz0r. ++ http://bluepanel.bugged.ro/profile/Stanislov http://imgur.com/a/dN3NTasta este Ip-ul, aseara ma ameninta, dar nu m-a interesat, asa ca nu am facut ss. De pe contul b0gdyz0r. si-a transferat banii, NRG-ul... http://i.imgur.com/eZchqwj.jpg poza cand si-a transferat NRG-ul, Ambition97 e un coleg de clasa, l-am pus sa se duca dupa el, sa vada ce face, si-a luat bizz, casa :)))). Bafta.... Multumesc de sugestii.
Giroud Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 E clar.. b0gdyz0r e nubagios aka Stanislov.. sa iti luam mama undeva (iau warn) de jegos infect, si eu am boala pe ala, nu mai poti face nimic, ti-a furat contul.. Roata se intoarce, a luat ban pentru fast-connect acum o sapt. si unvite din Taxi SF, pacat de ore.. oricum, nu o sa ramana asa mult timp.. jegosule, daca vezi mesajul asta, astept un pm.
ELectronn Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Lasa-te d** de comunitatea asta, hai pe 3. Nu-ti tre' pile sau cine stie ce, o simpla aplicatie frumoasa, treci de teste si gata.
DevoN Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 deschide ticket. N-am de pe ce cont :))). Asta era singurul cont pe care il aveam.
BorgWarner Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 N-am de pe ce cont :))). Asta era singurul cont pe care il aveam. fa un alt cont si deschide acolo.
DevoN Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 fa un alt cont si deschide acolo. Degeaba, nu cred ca mi-l recuperez, adminii mi-au spus ca nu mai au legatura cu spartul conturilor, dar daca s-ar chinui macar un pic, l-ar recupera, intr-un fel, ii doar undeva :).
Kehl Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 asta se intampla cand parintii lasa copii prea mult pe calculator, devin mari `hackeri`
D3sTr0 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 asta se intampla cand parintii lasa copii prea mult pe calculator, devin mari `hackeri` Corect :)).
Zero. Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 asta se intampla cand parintii lasa copii prea mult pe calculator, devin mari `hackeri` Corect.
Owssla Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 asta se intampla cand parintii lasa copii prea mult pe calculator, devin mari `hackeri` Cu asta i-ai dat maxim. Idem!
DevoN Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 asta se intampla cand parintii lasa copii prea mult pe calculator, devin mari `hackeri`Adevărat..
tns belgianu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Va rog frumos sa ma ajutati, Stanislov mi-a spart contul, deoarece aseara am castigat un event, si am ramas eu, el si inca 2, l-am omorat si imi tot dadea sms ca ma face sa ma las de server, i-am facut post, dar CyberNetick mi-a spus ca adminii nu se mai ocupa de asta, va rog sa imi recuperati contul, mi-a schimbat parola de la e-mail, si de me sa-mp... cu contul de forum e tot ce am ramas, aveam aproape 1200 ore jucate, o avere de 50kk, facuta din acel event si 2 masini, eram in Los aztecas, tocmai ce intrasem, de 2 zile, si acum a dat /quitgroup, va rog mult sa ma ajutati.... Lasa bro, fati alt cont de yahoo, da-mi pm cu el si iti dau eu contul meu Zack. de pe blue daca il vrei... eu nu mai joc pe blue.
DevoN Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Lasa bro, fati alt cont de yahoo, da-mi pm cu el si iti dau eu contul meu Zack. de pe blue daca il vrei... eu nu mai joc pe blue. Imi reinstalez Windows si te anunt
BlazKo Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) Adminii nu se mai ocupa cu, conturile sparte. Edited February 22, 2015 by BlazKo
DevoN Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 (edited) Am vazut, ce mai chestie, macar pentru,conturile mai mari... Si asa se dyce comunitatea cu copii ca astia Edited February 22, 2015 by KeNNz0r
DevoN Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 (edited) Adminii nu se mai ocupa cu conturi sparte. De chestia aceasta stiam si eu, in urma deschiderii unui ticket. Nu trebuia sa faci tu off-topic. Daca mai faci asta, voi cere warning point pe forum. O zi buna! Cer T/C. Edited May 13, 2015 by DeVoN.ZEW
Recommended Posts