Jump to content

Mi-a fost spar contul !

Go to solution Solved by xPro.,

Recommended Posts

Posted (edited)

Adminii mi-au spus ca nu se mai ocupa. Si mie mi-a fost furat un cont si....

Edited by FIERICA
  • Solution
Posted

Adminii nu se ocupa cu spargerea conturilor.

Or mai fi si admini care sparg conturi =)))

Saraca exprimare. Read a book dude

Adminii nu se mai ocupa cu conturile sparte/furate. Dar cum intodeauna exista un "dar" Zeus Shad0w, prim maretia Lui putere, ajuta plyerii sa-si recupereze conturile. Cititi ce zice pe aici: http://forum.bugged.ro/topic/44988-ce-sa-faci-daca-ti-a-fost-spart-contul/

Chestia nasoala e ca voua v-a intrat in cap ce zice unu ca cybernetick sau alt admin minuscul.  "adminii nu se mai ocupa de conturile sparte" Pai cand s-au ocupat? Se ocupa RayaN, si Shad0w. Cum RayaN toceste pentru BAC a ramas Shad0w sa faca asta. 

Asa ca tu deschide un ticket si roaga-l pe Shad0w sa te ajute sa-ti recuperezi contul. Probabil si un email nou. Spor!

Posted

Or mai fi si admini care sparg conturi =)))

Saraca exprimare. Read a book dude

Adminii nu se mai ocupa cu conturile sparte/furate. Dar cum intodeauna exista un "dar" Zeus Shad0w, prim maretia Lui putere, ajuta plyerii sa-si recupereze conturile. Cititi ce zice pe aici: http://forum.bugged.ro/topic/44988-ce-sa-faci-daca-ti-a-fost-spart-contul/

Chestia nasoala e ca voua v-a intrat in cap ce zice unu ca cybernetick sau alt admin minuscul.  "adminii nu se mai ocupa de conturile sparte" Pai cand s-au ocupat? Se ocupa RayaN, si Shad0w. Cum RayaN toceste pentru BAC a ramas Shad0w sa faca asta. 

Asa ca tu deschide un ticket si roaga-l pe Shad0w sa te ajute sa-ti recuperezi contul. Probabil si un email nou. Spor!

Mda... Daca as deschide un ticket, sigur nu mi l-as recupera. Am pierdut contul la level 31 si 1200 ore jucate, acum are level 38 si 1400 ore jucate... Nu cred ca am sanse.. Totusi, daca stau sa o iau asa, am pierdut in total o vara si putin, si totul s-a dus. CyberNetick nu stiu ca ce raspunde el daca nu are legatura cu asta, sa se afle si el in treaba, sa i-se faca cat mai multe posturi in legatura cu "Admin / helper abuse". As mai deschide inca un ticket in legatura cu contul, dar sigur voi primi suspend pe panel. Chiar nu stiu ce sa fac, as face nu as face...

Posted

Cateva sfaturi, daca le urmezi n-o sa mai ai probleme:

1) Daca joci pe alte comunitati cu numele acesta, pune alta parola pe server-ul respectiv, nu tot asta.

2) Nu face afaceri cu bani reali.

3) Nu crede in orice zic acei "hackeri", care iti dau un site de gen "rezervare slot" unde va trebui sa iti pui nick blue / red si parola, e-mail si parola e-mail.

4) Nu da parola nimanui, nu ai nici o garantie ca persoana aceea este cinstita.

Posted

Cateva sfaturi, daca le urmezi n-o sa mai ai probleme:

1) Daca joci pe alte comunitati cu numele acesta, pune alta parola pe server-ul respectiv, nu tot asta.

2) Nu face afaceri cu bani reali.

3) Nu crede in orice zic acei "hackeri", care iti dau un site de gen "rezervare slot" unde va trebui sa iti pui nick blue / red si parola, e-mail si parola e-mail.

4) Nu da parola nimanui, nu ai nici o garantie ca persoana aceea este cinstita.

Man, daca nu stii de ce am patit asta, ca ce mai vii aici sa dai post? Ai nevoie de post-uri pe forum? Crezi ca eu fac afaceri cu bani reali sau dastea? Nu, nimeni nu-mi stia nicio parola. Nu mai comentati aiurea ba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp