Andrey0102 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) Buna, am o problema destul de mare avand in vedere factiunea in care ma aflu si ma gandeam daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Cand vreau sa fac o poza cu F8 imi apare: http://minus.com/i/Efzb0uf5uZBp Idei? Multumesc anticipat. Edited February 22, 2015 by .Andrey. Quote
Lorenz Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) descarcati bandicam/fraps poti face poze cu el. Edited February 22, 2015 by Alliance Ionut Quote
Andrey0102 Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Ok, dar la problema mea pot face ceva? Quote
Lorenz Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ok, dar la problema mea pot face ceva? Da, mi se pare ca e un topic pe undeva, cauta si tu. Quote
Danut al mic Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Nu stiu cum ai putea rezolva, este ceva cu My documents :-? Dar de exemplu te pot ajuta astfel: Cand vrei sa faci poza tii apasat Windowskey (il gasesti langa ALT) + Print Screen Sys Rq (dupa F12) Poza se va salva in : C:\Users\ {user} \Pictures\Screenshots Alta metoda nu stiu in rezolvarea problemei tale dar crede-ma ca poti lucra si cu aceasta metoda. Succes Quote
Andrey0102 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 (edited) Nu stiu cum ai putea rezolva, este ceva cu My documents :-? Dar de exemplu te pot ajuta astfel: Cand vrei sa faci poza tii apasat Windowskey (il gasesti langa ALT) + Print Screen Sys Rq (dupa F12) Poza se va salva in : C:\Users\ {user} \Pictures\Screenshots Alta metoda nu stiu in rezolvarea problemei tale dar crede-ma ca poti lucra si cu aceasta metoda. Succes Voi incerca si aceasta metoda, multumesc. Edited February 23, 2015 by .Andrey. Quote
Razvan Ytb Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Buna, am o problema destul de mare avand in vedere factiunea in care ma aflu si ma gandeam daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Cand vreau sa fac o poza cu F8 imi apare: http://minus.com/i/Efzb0uf5uZBp Idei? Multumesc anticipat. Stiu si eu aici, intri in-game dai la options, te duci la display setup, si selectezi store ceva photos ( nu mai stiu sigur) si dai ON, ca el e pe OFF si o sa iti merga, lasa un + 1 Quote
Andrey0102 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Stiu si eu aici, intri in-game dai la options, te duci la display setup, si selectezi store ceva photos ( nu mai stiu sigur) si dai ON, ca el e pe OFF si o sa iti merga, lasa un + 1 Imi este pe ON si tot asa zice. Quote
Razvan Ytb Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Imi este pe ON si tot asa zice. Atunci iati fraps si gata... Quote
TucsoN Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Windowsul e de vină.Recomand folosirea unui program separat de făcut poze precum cele precizate mai sus. Eu îți recomand Bandicam. E gratuit și simplu de folosit. Quote
Tudordny7 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Bun, mareste rezolutia jocului, probabil ai o rezulutie mica, mareste-o la maxim (la cat iti permite pc-ul), dupa ce ai marit rezolutia iti va functiona, lasa +1. Quote
Cristi599 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Buna, am o problema destul de mare avand in vedere factiunea in care ma aflu si ma gandeam daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Cand vreau sa fac o poza cu F8 imi apare: http://minus.com/i/Efzb0uf5uZBp Idei? Multumesc anticipat. Seteaza-ti rezolutia maxima a monitorului tau pe samp cat si pe desktop. Quote
LioN23232 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Rezoluția maximă posibilă, și n-o să mai ai probleme, și eu am avut probleme cu chestia asta, și era de la rezoluție. Baftă! Quote
Official JustiN. Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) Bon, incearca sa faci ce iti zic eu. 1. Mergi in C:\Users\Your User\Documents\GTA San Andreas User Files (Aici o sa gasesti gta_sa.set, sterge-l) 2. Mergi in C:\Users\Your User\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP (Aici o sa gasesti sa-mp.cfg si USERDATA.DAT, stergele) 3. Daca in C:\Users\Your UserDocuments\GTA San Andreas User Files\SAMP nu ai folderul "screens", creeazal tu. Lasa coment si zi daca ai reusit ceva. Edited March 13, 2015 by AIM-JustiN. Quote
DiMy Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Am avut acceasi problem. Am puss rezolutia full si imi merge acum foarte bine. Quote
mDo Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Pune cea mai mare rezolutie (baga rezolutia pe full) si o sa iti garantez ca va merge perfect, este o problema de la windows 1 Quote
Recommended Posts