Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema la modurile: hpz0r si FPS limit. Le-am bagat in fiserul Cleo, am instalat si Anti-Crasher. Dar cand trebuie sa imi scriu parola imi iau crash .

Posted

Am o problema la modurile: hpz0r si FPS limit. Le-am bagat in fiserul Cleo, am instalat si Anti-Crasher. Dar cand trebuie sa imi scriu parola imi iau crash .

Crash de la Hpz0r si FPS Limit.. hmm. Nu cred ca e din cauza acestor moduri, posibil sa ai tu un alt mod. Dar tin sa mentionez ca iti trebuie Cleo 4, daca nu merge nici asa, incearca sa pui cate un mod si deschizi sa:mp-ul si tot asa. Si dupa o sa vezi de la ce provine problema cu crash-ul.

Posted

Daca ma poti ajuta cu ceva: cand am bagat mapa mi-a schimbat pozitia la bani, hp bar, daca stii cum se le mut da-mi un pm sau add pe skype :vadan.george2 plsssss

Posted

Unde pun acest mod ? In ce folder ?

E pe 0.3z, nu stiu daca merge si pe 0.3.7 .. dar merita incercat. Il pui in folderul cleo.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp