PufarinaxD Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Nickname: eNd[]. Serverul pe care ai jucat?: blue.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Prea multi pupincuristi, dm-isiti, copii care nu au alt ceva decât să înjure şi să se dea mari şmecheri în faţa calculatorului, şi dacă te întâlneşti cu ei faţă în faţa o să îţi zică ,,,,VIRGULĂ,,,, că îi confuzi cu altă persoană. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Dacă ar pleca toţi copii de 10-11 ani care înjură fară să îi vadă părinţii, dar dacă s-ar întâmpla asta bugged-ul ar rămâne cu 150-200 de playeri ( părerea mea ). Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Numai joc samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Se ştiu ei. Acum cred că o să ziceţi că m-am lăsat din cauză banului, este puţin şi din cauza aia, dar mai mult din cauza copiilor, nu ai ce să joci pe bugged dacă sunt aşa de mulţi copii care înjură şi ... nu mai spun nimic... O să mai intru din când în când pe forum. Mult succes tuturor. Edited February 23, 2015 by HoLLyDay VALOARE Quote
Nugetzz Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Baftă man, nu te-am cunoscut, dar ştiu că eşti de treabă, sper să revii, că din câte văd serveru' are cât mai multe Retrageri. Quote
PufarinaxD Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Baftă man, nu te-am cunoscut, dar ştiu că eşti de treabă, sper să revii, că din câte văd serveru' are cât mai multe Retrageri. Mersii, eu am auzit de tine pe joc şi te-am văzut câteodată, dar nu'i bai. Mult succes şi ţie. Quote
Giroud Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nickname: eNd[]. Serverul pe care ai jucat?: blue.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Prea multi pupincuristi, dm-isiti, copii care nu au alt ceva decât să înjure şi să se dea mari şmecheri în faţa calculatorului, şi dacă te întâlneşti cu ei faţă în faţa o să îţi zică ,,,,VIRGULĂ,,,, că îi confuzi cu altă persoană. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Dacă ar pleca toţi copii de 10-11 ani care înjură fară să îi vadă părinţii, dar dacă s-ar întâmpla asta bugged-ul ar rămâne cu 150-200 de playeri ( părerea mea ). Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Numai joc samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Se ştiu ei. Acum cred că o să ziceţi că m-am lăsat din cauză banului, este puţin şi din cauza aia, dar mai mult din cauza copiilor, nu ai ce să joci pe bugged dacă sunt aşa de mulţi copii care înjură şi ... nu mai spun nimic... O să mai intru din când în când pe forum. Mult succes tuturor. Te-ai lasat pentru ban, zi direct :|. Quote
Recommended Posts