R3APPER Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Deci sa incep cu inceputul: Nu de curand mi-am curatat pc-ul de praf. Dupa ce l-am asamblat, am observat ca pc-ul sacadeaza atat pe sa:mp cat si in general. Am desfacut iar pc, si am scos placa video, placutele de Ram, le-am suflat de praf, cat si canalele unde se baga. Le-am pus la loc si tot asa face, sacadeaza pe orice intru fie joc sau site. Am schimbat windows-ul si nimic, la fel. Am luat decizia de a cumpara alta placa video si aceasta fiind: http://www.emag.ro/placa-video-asus-nvidia-geforce-gt210-1024mb-ddr3-dvi-hdmi-pci-e-210-sl-tc1gd3-l/pd/EC6DKBBBM/ CERINTELE PC-ULUI MEU: http://i.imgur.com/PluTYkW.png http://imgur.com/gliA2kY (!) Daca am windows-ul pe 32-bit, oare imi suporta placa video pe 64-bit? DAU +1 celui care ma ajuta! Quote
Mont3Kill2 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Deci sa incep cu inceputul: Nu de curand mi-am curatat pc-ul de praf. Dupa ce l-am asamblat, am observat ca pc-ul sacadeaza atat pe sa:mp cat si in general. Am desfacut iar pc, si am scos placa video, placutele de Ram, le-am suflat de praf, cat si canalele unde se baga. Le-am pus la loc si tot asa face, sacadeaza pe orice intru fie joc sau site. Am schimbat windows-ul si nimic, la fel. Am luat decizia de a cumpara alta placa video si aceasta fiind: http://www.emag.ro/placa-video-asus-nvidia-geforce-gt210-1024mb-ddr3-dvi-hdmi-pci-e-210-sl-tc1gd3-l/pd/EC6DKBBBM/ CERINTELE PC-ULUI MEU: http://i.imgur.com/PluTYkW.png http://imgur.com/gliA2kY (!) Daca am windows-ul pe 32-bit, oare imi suporta placa video pe 64-bit? DAU +1 celui care ma ajuta! Prima data uita-te daca ai toate la locul lor puse calumea, sa nu le fi pus gresit sau sa fi atins tu ceva cand l-ai curatat de praf. Parerea mea e sa incerci 64-bitti 1 Quote
R3APPER Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Prima data uita-te daca ai toate la locul lor puse calumea, sa nu le fi pus gresit sau sa fi atins tu ceva cand l-ai curatat de praf. Parerea mea e sa incerci 64-bitti De pus totul este pus la locul lui, sa pun windows-ul pe 64-biti? Asta ma intreb ca am wind pe 32 si daca imi suporta placa video pe 64. Quote
R3APPER Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 (edited) Windows-ul nu conteaza cati biti are, biti de la windows si biti de la placa video sunt total diferiti. Spre exemplu, daca vrei sa iti iei o placa video de 256 de biti, ce faci te pui sa cauti pe net windows de 256 biti? :) Si inca o chestie, ai 1 GB ram, deaia ai lag de la windows 7, windows 7 consuma cam 450mb ram doar pentru procesele initiale si service-uri. Cumpara spre exemplu un gb ram si placa aia video si iti garantez ca o sa iti mearga mult mai bine pe windows 7. Pana sa curat pc-ul totul mergea bine chiar si cu 1gb ram, dupa ce l-am curatat pc-ul tot sacadeaza.Daca e problema din cauza Ram mai cumpar vreo 3gb ram si o placa de 1gb. (!) MENTIONEZ ca: am scos si procesorul si l-am curatat: Oare sa fie si din cauza pastei termoconductoare ? Edited February 23, 2015 by R3APPER Quote
R3APPER Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Pai ai schimbat pasta termo-conductoare? Nu, am lasat-o asa cum era, era putina pasta, oare din cauza asta sa fie? Quote
Weakness Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Dacă ai șters pasta poate să fie și asta. Ai asipirat sau ai sulfat? în pc-uri nu se aspiră și data viitoare poartă o brățară anti statică sau ține mâna pe carcasă. Temperatura ridicată a procesorului este o problemă. Edited February 23, 2015 by Weakness Quote
R3APPER Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Dacă ai șters pasta poate să fie și asta. Ai asipirat sau ai sulfat? în pc-uri nu se aspiră și data viitoare poartă o brățară anti statică sau ține mâna pe carcasă. Temperatura ridicată a procesorului este o problemă. Am suflat Pai ai schimbat pasta termo-conductoare? Nu am schimbato Quote
MisterOliver Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Problema este din cauza pastei la procesor,aceasi "problema" sau mai bine spus greseala asta am facut-o si eu... si am cumparat pasta de la un magazin special de pc si a mers fara probleme dupa.. daca nu mai este pasta,procesorul se incalzeste si aceasta este explicatia problemei tale.. Edited February 23, 2015 by MisterOliver Quote
.Gabriel Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Posibil sa fie de la pasta de pe procesor. Asa am patit si eu. E ok placa video, pacat ca mi-ai ciordit-o. Edited February 23, 2015 by .Gabriel Quote
mDo Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 1. Vezi, schimba-ti pasta termo-conductoare e posibil din cauza asta 2. Vezi, poate ti-ai indoit pinii Quote
R3APPER Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 1. Vezi, schimba-ti pasta termo-conductoare e posibil din cauza asta 2. Vezi, poate ti-ai indoit pinii Pinii sunt in regula, am obs ca nu mai am pasta =)) Quote
mDo Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Pinii sunt in regula, am obs ca nu mai am pasta =)) Schimba pasta termo-conductoare Quote
TheRoyal23 Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Cumpara spre exemplu un gb ram si placa aia video si iti garantez ca o sa iti mearga mult mai bine pe windows 7. Quote
Freaky Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ai doar 1GB ram, dacă bagi windows pe 64 biti o să meargă greu. Biti de la placa video nu au nicio legătură cu cei de la windows. Îţi pui Windows pe 64 biti dacă ai peste 2GB ram, dacă nu rămâi la 32 de biti. Quote
Anschlutz Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ai doar 1GB ram, dacă bagi windows pe 64 biti o să meargă greu. Biti de la placa video nu au nicio legătură cu cei de la windows. Îţi pui Windows pe 64 biti dacă ai peste 2GB ram, dacă nu rămâi la 32 de biti. Quote
bRp Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Scoate Rami si bagai la loc,asigura-te ca sunt pusi bine,daca nici asa nu merge incearca sa schimbi rami intre ei..si vezi placavideo sa fie fixata bine.. Quote
Perfect4Ever Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Scoate Rami si bagai la loc,asigura-te ca sunt pusi bine,daca nici asa nu merge incearca sa schimbi rami intre ei..si vezi placavideo sa fie fixata bine.. Da, sa verifici si daca este curat ramu' in caz de orice. Quote
Recommended Posts