Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci sa incep cu inceputul:

1. Nu de curand mi-am curatat pc-ul de praf.
  2. Dupa ce l-am asamblat, am observat ca pc-ul sacadeaza atat pe sa:mp cat si in general.
  3. Am desfacut iar pc, si am scos placa video, placutele de Ram, le-am suflat de praf, cat si canalele unde se baga.
  4. Le-am pus la loc si tot asa face, sacadeaza pe orice intru fie joc sau site.
  5. Am schimbat windows-ul si nimic, la fel.

(!) Daca am windows-ul pe 32-bit, oare imi suporta placa video pe 64-bit?

DAU +1 celui care ma ajuta!

Posted

Deci sa incep cu inceputul:

1. Nu de curand mi-am curatat pc-ul de praf.
  2. Dupa ce l-am asamblat, am observat ca pc-ul sacadeaza atat pe sa:mp cat si in general.
  3. Am desfacut iar pc, si am scos placa video, placutele de Ram, le-am suflat de praf, cat si canalele unde se baga.
  4. Le-am pus la loc si tot asa face, sacadeaza pe orice intru fie joc sau site.
  5. Am schimbat windows-ul si nimic, la fel.

(!) Daca am windows-ul pe 32-bit, oare imi suporta placa video pe 64-bit?

DAU +1 celui care ma ajuta!

Prima data uita-te daca ai toate la locul lor puse calumea, sa nu le fi pus gresit sau sa fi atins tu ceva cand l-ai curatat de praf.

Parerea mea e sa incerci 64-bitti 

• Upvote 1
Posted

Prima data uita-te daca ai toate la locul lor puse calumea, sa nu le fi pus gresit sau sa fi atins tu ceva cand l-ai curatat de praf.

Parerea mea e sa incerci 64-bitti 

De pus totul este pus la locul lui, sa pun windows-ul pe 64-biti? Asta ma intreb ca am wind pe 32 si daca imi suporta placa video pe 64.

Posted (edited)

Windows-ul nu conteaza cati biti are, biti de la windows si biti de la placa video sunt total diferiti. Spre exemplu, daca vrei sa iti iei o placa video de 256 de biti, ce faci te pui sa cauti pe net windows de 256 biti? :)

Si inca o chestie, ai 1 GB ram, deaia ai lag de la windows 7, windows 7 consuma cam 450mb ram doar pentru procesele initiale si service-uri.

Cumpara spre exemplu un gb ram si placa aia video si iti garantez ca o sa iti mearga mult mai bine pe windows 7.

Pana sa curat pc-ul totul mergea bine chiar si cu 1gb ram, dupa ce l-am curatat pc-ul tot sacadeaza.Daca e problema din cauza Ram mai cumpar vreo 3gb ram si o placa de 1gb.

(!)  MENTIONEZ ca: am scos si procesorul si l-am curatat: Oare sa fie si din cauza pastei termoconductoare ? 

Edited by R3APPER
Posted (edited)

Dacă ai șters pasta poate să fie și asta. Ai asipirat sau ai sulfat? în pc-uri nu se aspiră și data viitoare poartă o brățară anti statică sau ține mâna pe carcasă.

Temperatura ridicată a procesorului este o problemă.

Edited by Weakness
Posted

Dacă ai șters pasta poate să fie și asta. Ai asipirat sau ai sulfat? în pc-uri nu se aspiră și data viitoare poartă o brățară anti statică sau ține mâna pe carcasă.

Temperatura ridicată a procesorului este o problemă.

Am suflat

Pai ai schimbat pasta termo-conductoare?

Nu am schimbato

Posted (edited)

Problema este din cauza pastei la procesor,aceasi "problema" sau mai bine spus greseala asta am facut-o si eu... si am cumparat pasta de la un magazin special de pc si a mers fara probleme dupa.. 

daca nu mai este pasta,procesorul se incalzeste si aceasta este explicatia problemei tale..

Edited by MisterOliver
Posted

1. Vezi, schimba-ti pasta termo-conductoare e posibil din cauza asta

2. Vezi, poate ti-ai indoit pinii

Pinii sunt in regula, am obs ca nu mai am pasta =))

Posted

Ai doar 1GB ram, dacă bagi windows pe 64 biti o să meargă greu. Biti de la placa video nu au nicio legătură cu cei de la windows. Îţi pui Windows pe 64 biti dacă ai peste 2GB ram, dacă nu rămâi la 32 de biti.

Posted

Ai doar 1GB ram, dacă bagi windows pe 64 biti o să meargă greu. Biti de la placa video nu au nicio legătură cu cei de la windows. Îţi pui Windows pe 64 biti dacă ai peste 2GB ram, dacă nu rămâi la 32 de biti.

• 1 month later...
Posted

Scoate Rami si bagai la loc,asigura-te ca sunt pusi bine,daca nici asa nu merge incearca sa schimbi rami intre ei..si vezi placavideo sa fie fixata bine..

Posted

Scoate Rami si bagai la loc,asigura-te ca sunt pusi bine,daca nici asa nu merge incearca sa schimbi rami intre ei..si vezi placavideo sa fie fixata bine..

Da, sa verifici si daca este curat ramu' in caz de orice.