Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Numarate am 89 de aplicatii la care am luat reject. maine o sa fie 90. Stiu 100% ca se intra pe pile. De ex, e asta http://bluepanel.bugged.ro/profile/Iazmanare lvl 18, 160 de ore si e in sfpd. Iar eu la lvl 20 app 400 de ore iau reject. Se stie peste tot ca alone baga numai pe pile. Rusine staffului ca accepta asa ceva. mai era unu la hitman care cerea bani sa accepte in factiune si a luat ban pe abuz de functie. da la astia care baga numa neamurile, prietenii nu le face nimic. 

Edited by HaarpCord Valy
Posted

E ironic, fiecare merită o șansă. Dar în ziua de astăzi, prieteni din realitate, din joc, au prioritate fată de un player oarecare, deoarece și pe srv rival unde am jucat eu la fel era, din câte văd este la fel și aici.. intri doar pe pile dacă nu ai FH !

Posted (edited)

Am observat că de fiecare dată cand zic pe /c , chat sau oriunde Aplic la facțiunea X. Răspunsul e mereu, mereu același.

-Ai FH?

Asta mă amuză rău, dar mă și pune pe gândit.

"Cum adică, eu vreau să intru intr-o factiune , sa-mi incep FH-ul" : )) [Asa zic toti, printre care și eu].

Cum adică trebuie să ai FH , să fim sinceri, trebuie să ti-l incepi , dar ca să intrii intr-o factiune îți trebe Fh.., dar acest Faction History nu apare din cer..

Voi ce părere aveți?

Salut. Sugestia mea e sa incepi cu o factiune mai "easy". Gen taxi sau news reporter. Deoarece pentru pd/Hitman ai nevoie de un anumit fh. De exemplu, pe red bugged ca sa poti intra in hitman iti trebuie minim rank 3 intr-o factiune. Mult noroc!

Asa ca o mica paranteza: eu la lvl 20 cu 350 ore jucate si fh bun nu prea imi gasesc factiune :)))

Edited by ReFleXx
Posted

Sincer te admir pentru curaj. Tot ce ai zis este foarte adevarat. Poate uneori nu stresezi liderul, poate doar aplici si te respinge pe motiv ca nu ai FH. Unii lideri care erau buni prieteni cu tine inainte de functie, dupa ce au luat functia te uita. Nu te supara e doar un joc. Va veni si randul tau.

• 2 weeks later...