Raulinkov Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) Rezolvat, am sters animu'. Edited February 25, 2015 by FlameAlive
Kosso.Cross Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) Deci dupa cum scrie si in titlu mi se mai intampla un bug sa ii spun asa, mai exact cand tin tinta la oricare arma si ma misc in timp ce o tin bâzâie caracterul intr-un fel. Voi pune mai jos un video cu respectiva problema. Nu folosesc nici un mod care sa imi afecteze asa ceva, am reinstalat sampu', windowsu' inainte sa mi se intample asta si nu pateam asa. Chiar daca folosesc ped.ifp sau nu tot patesc asa, dar uneori gen 1 data la cateva zile nu mi se intampla bugu' asta timp de vreo 30min aproximativ. Link catre video cu bugu' : P.S Ofer premiu de cativa kk pe oricare dintre servere pentru rezolvarea acestui bug. Dacă te loghezi cu CheatEngine e normal să-ți facă așa,sau dacă nu schimbi gta3 cu altul. Apropo ai greșit topicul. Edited February 25, 2015 by Morphine Official
Raulinkov Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Dacă te loghezi cu CheatEngine e normal să-ți facă așa,sau dacă nu schimbi gta3 cu altul. Nu folosesc cheat engine, fiindca este ilegal, Am gta3 normal..
Kosso.Cross Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Nu folosesc cheat engine, fiindca este ilegal, Am gta3 normal.. Tu îmi poți spune mie că nu folosești că doar nu ești prost să recunoști dude, atunci dacă spui că ai gta3 img normal schimbă-l cu altul și ia încearcă să schimbi si ped-ul, ai cumva python? e ilegal nu de alta.
Raulinkov Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 (edited) Tu îmi poți spune mie că nu folosești că doar nu ești prost să recunoști dude, atunci dacă spui că ai gta3 img normal schimbă-l cu altul și ia încearcă să schimbi si ped-ul, ai cumva python? e ilegal nu de alta.Nu, nu am python am doar ped.ifp. Crezi ca daca aveam nu imi dadeam seama ca e de la ceva legat de el ?Cu ce alt gta sa schimb ala ? Am doar moduri de arme In gta3 P.S Nu mai am gta3 din video am unul normal default needitat cu moduri anti lag Edited February 25, 2015 by FlameAlive
Bullet_MoNsT3R Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Nu e nici-un cheat engine. E de la animații.
Raulinkov Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Nu e nici-un cheat engine. E de la animații. Oamenii cred ca imi permit sa ma risc cu cheat engin-uri si alte cac**u** la level 27 cu donatii pe server.
Recommended Posts