liviuboss Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Daca am defecta laca de retea afecteaza si FPS nu numai ping asai. Va rog sa-mi raspundeti dau +1 daca ma lamuriti! Quote
Marwell Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 O fii de la net? Asa zic eu.. Sau trebuie sa o schimbi ''laca'' sau ce zici tu acolo ca nu inteleg, dupa parerea mea. Quote
liviuboss Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Vreau sa stiu daca placa de retea afecteaza la fps in joc. Pt ca o am defecta Quote
MaNuLeX Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Cred ca afecteaza din cate stiu. Duo la un service si roaga-i sa ti-o faca. Quote
DoNgy. Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Placa de rețea are legătura cu internetul, fps-ul are legătura cu procesorul și placa video ! Dacă ți-a scăzut și fps-ul este de la windows. Mă repet, placa de rețea nu are nici o legătura cu fps-ul. Quote
liviuboss Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Am windows xp si l.am schimbat acum o saptamana, nu cred ca e de la windows, placa video o am buna pt ca i.am cumparat una iar de procesor nu mai stiu :| Quote
Tudordny7 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Placa de retea are stricta legatura cu conexiunea internetului, FPS-urile se bazeaza pe rami/procesor/video! Spune-mi detalii despre ramii pe care ii ai. .t/c. Quote
Rays BAWS Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 n-are treaba cu fps, placa de retea are legatura cu conexiunea internetului, bla bla. şi incearcă să scrii şi tu mai româneşte. Quote
Recommended Posts