tudoseiulian Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Salut, am si eu o problema cu pozele facute pe bugged. Deci cand dau pe f8 sa faca poza, imi scire Unable to save screenshot si nu se salveaza nimic. As putea face poze cu programe de flimare, dar nu vreau deoarece am lag sper sa rezolv problema.. Astept opinii cu ceea ce trebuie facut Multumesc! Quote
.Gabriel Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Pune rezolutia maxima suportata de catre monitorul tau. Quote
MinistruLL55.. Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Eu am incercat cum ati zis si nu merge Quote
L0K3D. Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Incearca ALT+F8. Daca ai windows 8/8.1 nu o sa poti face ss cu F8. Downloadeaza un soft de filmat, cum ar fi Fraps, Bandicam, ect. 1 Quote
TucsoN Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Salut, am si eu o problema cu pozele facute pe bugged. Deci cand dau pe f8 sa faca poza, imi scire Unable to save screenshot si nu se salveaza nimic. As putea face poze cu programe de flimare, dar nu vreau deoarece am lag sper sa rezolv problema.. Astept opinii cu ceea ce trebuie facut Multumesc! Posibil să nu existe încă o versiune compatibilă 100% pentru Windows 8..după cum ţi-am zis multe persoane ce folosesc W8 au întâmpinat această problemă. Chiar unul dintre developerii sa-mp.com a precizat acest lucru. Totuşi am găsit ceva ce ar putea fi o soluţie la problemă: Salvează fişierul gta_sa.set aflat în My Documents\GTA San Andreas User Files undeva prin calculator, pe urmă şterge-l din My Documents\GTA San Andreas User Files. Intra şi verifică. În cazul în care problem persistă reintrodu fişierul în director din nou şi foloseşte funcţia Screenshot al unui program de filmat (Fraps, Bandicam..sau altele). Quote
tudoseiulian Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Da am windos8, o sa fac poze cu altceva gen bandicam si fraps, sper sa mearga multumesc tuturor. Quote
Recommended Posts