DariusLVPD Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Paradis, ParadisMa mir si ma uit la tine! Ziua, noaptea prin padure, Plină de roua, vai de tine! Si daca ma uit mai bine, Paradis, Paradis, Uda-i camasa pe tine! RayaN, Tibi, Ia-o tale si mi-o spalaCu sapun de tamaioaraS-o usuci in san desara! Si pentru atata lucru, Paradis, ParadisNu ti-ar mai putrezi trupu'! A cui esti, Shad0w draga? A lui cu serverul full! Al mai mare scripterM-a prins cu aimu onNu mi-e ciuda ca ma prinseBai Arthur Bai ArthureDa' tine codurile-inchise.Lunetistul privighetor, Ce canti noaptea pe racoare? Osandite-ar si te-ar bate pe blaklist eu te-am pus.Pernioara de-asta noapteCapataiu' de la spate, Mai shad0w, Mai tibi Si vorbele voastre toate! Cand eu te-asteptam pe-afara, sa prind un slot in tara BuGGed, BuGGed Cantecel de BuGGedi-oara Quote
DariusLVPD Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Da, este copiată de pe versuri , dar este modificate de către mine. Quote
Recommended Posts