Jump to content

Problema SAMP.

Go to solution Solved by Lorenz,

Recommended Posts

Posted

Dupa ce le pui, dai un restart la router si la PC. Eu asa faceam asta-vara cand eram la bunici si imi facea figuri sampu'

Deci, am un buton pe router care scrie WPS, tin apaslat pe el, dar degeaba, sa-ti explic, la router am 5 liniute si 1 liniuta pc-ul, cand apas pe buton mi se pun 2 liniue la pc.

Posted

Deci, am un buton pe router care scrie WPS, tin apaslat pe el, dar degeaba, sa-ti explic, la router am 5 liniute si 1 liniuta pc-ul, cand apas pe buton mi se pun 2 liniue la pc.

Pai si pe routeru ala al tau nu ai un buton 'On / Off'? Daca nu ai, pur si simplu il scoti din priza si apoi il bagi la loc.

Posted

Salut tuturor, o sa va explic problema mea la SAMP, care persista de ieri seara. :

Ieri seara pe la ora 20:00, nu stiu cum s-a intamplat dar a aparut o problema la SAMP, nu-mi functioneaza niciun server, poza problema: DvIUZ5s.jpg

Poate sa fie problema de aici? Inainte in 20 de minute aveam 1.000.000, nu 20.000 de packets si ce mai e acolo: EuaCfup.jpg

EDIT: Am reinstalat Gta + SAMP, am sters Gta San Andreas Files, am facut alt cont in Use Accounts, la fel.

sterge absolut tot ce tine de gta din pc iar apoi instaleaza-l in alta partietie din D in E sau din D in C, depinde ce ai

Posted (edited)

Reinstalează samp-ul în altă partiție, execută-l ca administrator, schimbă compatibilitatea pe alt windows, chiar nu am idee. Poți deschide și un ticket, a mai fost o problemă de genul în trecut, și era de la host.

Edited by Alliance Ruiz
Posted

Salut tuturor, o sa va explic problema mea la SAMP, care persista de ieri seara. :

Ieri seara pe la ora 20:00, nu stiu cum s-a intamplat dar a aparut o problema la SAMP, nu-mi functioneaza niciun server, poza problema: DvIUZ5s.jpg

Poate sa fie problema de aici? Inainte in 20 de minute aveam 1.000.000, nu 20.000 de packets si ce mai e acolo: EuaCfup.jpg

EDIT: Am reinstalat Gta + SAMP, am sters Gta San Andreas Files, am facut alt cont in Use Accounts, la fel.

Mhuh, da. 

Deci, ai prins un IP ce se afla pe Blacklist-ul celor de la zeroping. Adica, IP-ul tau este interzis pentru a juca pe host-urile zeroping. 

Rezolvare: Reset la Router / Modem.

Posted

Mhuh, da. 

Deci, ai prins un IP ce se afla pe Blacklist-ul celor de la zeroping. Adica, IP-ul tau este interzis pentru a juca pe host-urile zeroping. 

Rezolvare: Reset la Router / Modem.

Ok, si daca am prins un ip ce se afla pe blacklist de ce nu-mi merge niciun server?

Posted

Ok, si daca am prins un ip ce se afla pe blacklist de ce nu-mi merge niciun server?

Ai interzicere pe toate IP-urile celor de la krond / zeroping, nu doar la bugged.

Posted

Am deschis tichet la zeroping, de restu nu ma intereseaza.

@Alliance Ionut pune si tu un link pentru zeroping sa deschid si eu un ticket ca am acceasi problema.

Posted

Am o problema serioasa aici, astept de 2 zile un raspuns si credeti-ma ca nu am chef de batjocura.

Ma stii ca asa sunt eu, stai ca dau edit cu o rezolvare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp