coldix Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Salutare jucatori, de curand am inceput eu si cu niste prieteni de ai mei sa compunem versuri si sa incercam ceva, de ce nu? Ieri seara m-am chinuit sa scot niste versuri pe un anumit instrumental, sa intre bine cu beat-ul. Accept orice fel de critica, deoarece sunt la inceput si am facut 2 'piese' sa zic asa, singur. Orice fel de critica in limita bunului simt. Salut toti golanii Care stiu sa faca banii Defapt imi bag pu*a-n ei Ca tu esti unul din ei, care-i bei ! Totu incepe asa, o iei in anturaju placut Apoi te lasi influentat de ce s-a petrecut Totul a trecut, acuma o dai pe Absolut Te alcoolizezi printre sticlele de vin Sparte de golanii anonimi Din fata blocului incepe totul Dupaia incepi sa fii ca mortul Iti amintesti de ziua ta, de tortul (tau) Incepi cu aparatele, bagi din ce-n ce mai mult Oricum in p*** mea o sa ramai pe viata un incult A fost si asa v-a ramane Nu ai pic de intelepciune Te suna tactu-n mor*ii tai sa te intrebe daca esti acasa Si tu ii raspunzi ca esti la altu acasa si te doare-n basca E speriata maicata de tine Ca o s-o omori in urmatoarele zile Si totul vine de la sine Ca tu asculti numa pe combine Cu baietii din cartier Care o sa se duca curand in cer Si n-ai nicio scapare din celulele din etern. REFREN X2 Hai vino incoace Hai vino mai aproape O sa-ti dam pace O sa te ducem departe Hello, salut, sunt eu, Motherfucker ! Ce mai faceti, am venit sa rup brigada Urc usor cu voi intr-un Impala Haide, n-o mai da asa chill Ca nu esti prea fin Da-o repede cum fac veteranii Ca asa o sa scoti banii Te sui intr-un Lambo decapotat Ca n-ai griji de luat De la altii ai de luat problemele Ca nu-ti faci temele Cum danseaza lebedele Pe lacul Lucerne Si nu mai cere Ca devii nesuferit Ca un motor supra-incalzit Iti bubuie creieru Ca nu esti ca boieru Ala vecinu Cu guvernu Si cu toti jegosii imputiti Fu**va-n gura de nehaliti Ca mi-ati luat tot mui**ilor, familia si banii Si acum voi murii in spitale ca aia babanii Si am un lucru sa va transmit, luati mu*e, de la mine MOTHERFUCKER ! Hello, salut, sunt eu, Motherfucker REFREN X2 Hai vino incoace Hai vino mai aproape O sa-ti dam pace O sa te ducem departe Salut, dragi prieteni Va transmitem in direct Ca cur**le astea sunt smechere doar pe net Faci fite la mine ? Vino incoa! Te-ai piz*it halul asta, lumea nu te credea Ai ajuns un jeg comercial plin de arfe Si ma p*s pe tine cu multe cutite Asculta la mine ca esti un om fara caracter Ai fost si vei fi un pisicel Caruia ii place moda a la "level" Cine pu*a mea te-a comercializat in halu asta la TV Mars in mor*ii ma-tii d'aicia cu al tau BMW Nu-mi place rasa ta de copil bor*t Esti mare smardoi pe net cu telefonul Care ti l-a luat tactu la abonament Asculta ceva, eu macar muncesc pentru banii mei Si tu doar te chinui a te ruga de ai tai Asculta aici, nu o sa te intretina ei Pana o sa te bage in groapa cu miei Sa ajungi la Dumnezeu Sa-ti dedic blesteme doar eu Sa dea Domnu, sa zbori ! Pana dai de antropoli. REFREN X2 Hai vino incoace Hai vino mai aproape O sa-ti dam pace O sa te ducem departe 2 Quote
Cristi599 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ar fi OK pe beat-ul asta :D GG, iti dau +1 pentru munca depusa. Quote
coldix Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Ar fi OK pe beat-ul asta :D GG, iti dau +1 pentru munca depusa. Trebuie sa o dau foarte repede pe beat-ul ala, am terminat-o la fix pe un instrumental de 3:30. O sa incerc oricum, multumesc :) Quote
SoMuchGREEN Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 @, Pff, super. Pacat ca nu suntem din acelasi oras, poate ieseam la o bere ceva. Btw, de unde sunteti? :)). Mici greseli: 'va ramane' este in cazul tau legat pentru ca exprima o idee de viitor. Imi place ca e mult si ca nu e repetitiv, foarte bun "* Quote
coldix Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 @, Pff, super. Pacat ca nu suntem din acelasi oras, poate ieseam la o bere ceva. Btw, de unde sunteti? :)). Mici greseli: 'va ramane' este in cazul tau legat pentru ca exprima o idee de viitor. Imi place ca e mult si ca nu e repetitiv, foarte bun "* Din Constanta, recent am cumparat niste scule si incercam pentru inceput sa ne chinuim cu FL Studio, ce e drept, am dat destui bani dar sper sa realizam ceva. Si mie imi pare rau ca nu sunt cu tine si SLAM in acelasi oras, poate iesea ceva :D Multumesc de parere :) Quote
SoMuchGREEN Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 @, Serios? Nu m-am gandit la scule, nici macar nu stiu daca am flow. Cand o sa-mi iau casti ma-nregistrez eu si ma ascult de vreo 10 ori. Stii, urechea ta de mai poate si minti. Sunt din Galati, deci vin pe Dunare la tine :)) Quote
coldix Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 @, Serios? Nu m-am gandit la scule, nici macar nu stiu daca am flow. Cand o sa-mi iau casti ma-nregistrez eu si ma ascult de vreo 10 ori. Stii, urechea ta de mai poate si minti. Sunt din Galati, deci vin pe Dunare la tine :)) Incercam ceva, de ce nu ? :D Te asteptam la vara sa compunem ceva cu tine :D poate la o bere ceva :D Quote
SoMuchGREEN Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 @, nu stiu man, singur la 16 ani pe drumuri =]]. Pacat ca n-am tovarasi care asculta muzica de calitate. Toti sunt pe comerciala si chiar imi pare rau. Poate candva voi intalni pe cineva cu care sa produc si sa construiesc ceva, who knows :) Quote
coldix Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 @, nu stiu man, singur la 16 ani pe drumuri =]]. Pacat ca n-am tovarasi care asculta muzica de calitate. Toti sunt pe comerciala si chiar imi pare rau. Poate candva voi intalni pe cineva cu care sa produc si sa construiesc ceva, who knows :) Sa tinem legatura, aia e faza ! Quote
Milkaa123 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Misto, super felicitarii pentru munca depusa ! Quote
Recommended Posts