Lazar William Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mDcfoq8Ge5s&feature=youtu.be Va rog help me! Quote
WTFLiviu Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 EU ti-as propune sa dezactivezi "firewall" din antivirus . Quote
Lazar William Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 EU ti-as propune sa dezactivezi "firewall" din antivirus . Am malwarebytes Quote
Blaskowski Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 @, sti sa folosest malwere-ul sau nu? Si eu l-am avut ...e destul de bun ...eu il recomand, dar ce e pana la urma ca nu am urmarit video..is pe tel .. si pnm. :-? Quote
trace huncho Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Arunca PC pe geam. Reply-ul tau il ajuta foarte mult, crede-ma. Ia-te de turul pantalonilor si arunca-te de la etajul 10, nu ajuti pe nimeni daca faci umbra pamantului degeaba. ON: Am vazut video-ul, e un virus care se 'regenereaza'. In primul rand, verifica tot ce ai in procese si tot ce ti se pare suspect. Tine pe CTRL+ALT+DEL, deschide Task manager si da-i la tab-ul Procese, click dreapta pe fiecare proces in parte si da-i "Open file location", daca gasesti acel "udiyl" pe undeva inseamna ca virusul ruleaza si o sa revina ori de cate ori il stergi. Pasii pentru a scapa de el sunt urmatorii: 1: Click dreapta pe "udyil" (sau cum se numeste), Proprietati, da-i la Security si pune-le pe toate pe Deny, in caz ca e vreun keylogger. In cazul asta, nu o sa mai aiba absolut nimeni acces la acest fisier pana nu o sa-i schimbi tu setarile la loc. 2: Cand Mbam (Malwarebytes Anti Malware) il gaseste ca fiind trojan, nu-l mai sterge din carantina. Virusii bagati in carantina de MBAM sunt complet anihilati, nu vor mai rula sub nicio forma in PC deoarece sunt blocati, tu daca-l stergi din carantina pur si simplu il stergi in PC, el fiind regenerabil, apare la loc. 3: Daca niciunul din pasii de mai sus nu te-au ajutat, reinstaleaza Windows-ul si formateaza toate partitiile, inclusiv cea cu sistemul de operare si instaleaza unul nou. Iti zic sa formatezi sistemul de operare deoarece virusul se poate transmite din Windows.old in folderul nou cu Windows, PC-ul fiind formatat, se va sterge ABSOLUT tot de pe partitiile, indiferent ca-s virusi sau nu, PC-ul o sa ramana complet clean. Daca mai vrei informatii, te astept cu un PM. Quote
Recommended Posts