mishu123 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Dece nu imi pot misca mouse-ul cand este pe fullscreen ??! Adica doar mie imi face chiestia asta? Daca aveti idee de la ce ar putea fii , va astept cu un raspuns. Precizez ca am reinstalat si GTA-ul si windwosul [folosesc windows 7] Quote
wait01 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Dai restore defaults din meniul gta si vezi sa fie setat pe mouse + keys, nu joypad. Quote
mishu123 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 (edited) Am incercat , dar fara rezultat. Am mai inteles de la cineva , sa nu fie din cauza placi video , dar ma gandesc ca nu are nici-o legatura cu asta. Edited March 4, 2015 by mishu123 Quote
Curaj Sictir Pufos GEN Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Ai mousul bagat?imprumuta de la cineva alt maus sa vezi daca ai probleme daca ai si cu ala, du pc la reparat Quote
mishu123 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Ai mousul bagat?imprumuta de la cineva alt maus sa vezi daca ai probleme daca ai si cu ala, du pc la reparat Logic ca am mouse-ul bagat , cred ca este destul de clar ce problema am , am zis ca in gta nu imi merge , si nu am dece sa duc pc-ul la reparat , nu e un motiv! :))) Quote
wait01 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Cateva alte solutii: 1Sterge gta_set din my documents/gta users.. 2Pune http://www.mediafire.com/download/v6yyh6euo1da3vl/DINPUT8.rarin folderu gta 3Fa update la drivere. Quote
Hepo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 daca iti merge fara sa il pui pe full screen atunci nu ai probleme cu mousu-l, deci cred ca cv din setari ai cv nereglat, sau reinsaleaza gta san sau, daca nici asa da-i update la driver > placa... Quote
mishu123 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Multumesc tuturor celor care at-i raspuns , problema mea continua. Si nu pot gasi o rezolvare. Quote
Justin.Capone Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ai problema asta tot timpul sau doar câteodată? Dacă e doar câteodată, se întâmplă să apeşi esc (meniu) sau să minimizezi jocul şi după nu mai poţi mişca mouseul? Oferă toate detaliile. Quote
Syncron Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Schimba mouse-ul sau incearca alt mouse de la un prieten sa vezi daca merge. Quote
mishu123 Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Problema asta o am tot timpul , cand am avut windows xp sp2 , imi mergea si stim cu totii ca windows xp e foarte vulnerabil si foarte expus riscului de a fii contaminat cu tot felu de virusii . Am incercat si un alt mouse , dar fara rezultat. Quote
syN Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Problema asta o am tot timpul , cand am avut windows xp sp2 , imi mergea si stim cu totii ca windows xp e foarte vulnerabil si foarte expus riscului de a fii contaminat cu tot felu de virusii . Am incercat si un alt mouse , dar fara rezultat. Incearca sa downloadezi dinput8.dll si sa-l pui in folderul in care ai instalat GTA Sa. Quote
Recommended Posts