Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dece nu imi pot misca mouse-ul cand este pe fullscreen ??!

Adica doar mie imi face chiestia asta?

Daca aveti idee de la ce ar putea fii , va astept cu un raspuns.

Precizez ca am reinstalat si GTA-ul si windwosul [folosesc windows 7]

Posted (edited)

Am incercat , dar fara rezultat.

Am mai inteles de la cineva , sa nu fie din cauza placi video , dar ma gandesc ca nu are nici-o legatura cu asta.

Edited by mishu123
Posted

Ai mousul bagat?imprumuta de la cineva alt maus sa vezi daca ai probleme daca ai si cu ala, du pc la reparat

Logic ca am mouse-ul bagat , cred ca este destul de clar ce problema am , am zis ca in gta nu imi merge , si nu am dece sa duc pc-ul la reparat , nu e un motiv! :))) 

Posted

daca iti merge fara sa il pui pe full screen atunci nu ai probleme cu mousu-l, deci cred ca cv din setari ai cv nereglat, sau reinsaleaza gta san sau, daca nici asa da-i update la driver > placa... 

Posted

Ai problema asta tot timpul sau doar câteodată? Dacă e doar câteodată, se întâmplă să apeşi esc (meniu) sau să minimizezi jocul şi după nu mai poţi mişca mouseul? Oferă toate detaliile.

Posted

Problema asta o am tot timpul , cand am avut windows xp sp2 , imi mergea si stim cu totii ca windows xp e foarte vulnerabil si foarte expus riscului de a fii contaminat cu tot felu de virusii .

Am incercat si un alt mouse , dar fara rezultat. 

Posted

Problema asta o am tot timpul , cand am avut windows xp sp2 , imi mergea si stim cu totii ca windows xp e foarte vulnerabil si foarte expus riscului de a fii contaminat cu tot felu de virusii .

Am incercat si un alt mouse , dar fara rezultat. 

Incearca sa downloadezi dinput8.dll si sa-l pui in folderul in care ai instalat GTA Sa.
  • 1 month later...