Collapse Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Salut tuturor! Va cer ajutorul deoarece am ramas in pana, nu stiu ce film sa vizionez. As vrea sa ma ajutati in legatura cu niste filme. As dori filme bazate pe luptele care au avut loc in istoria umanitatii dintre imperii, regate etc.(Fara cele bazate pe razboaiele mondiale) Va multumesc pentru ajutor!
Brosky Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) SHOTTAS, Felas. Edited March 6, 2015 by Brosky hotzuL
Bless Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Sinister - Horror e foarte misto Born to race - Curse de masini BØRNING - Curse de masini The unborn child - Horror foarte misto despre avorturi si ce patesc saracii copii si sufletele lor Born to raise hell - Actiune cu Steaven Segal filmat in Romania foarte misto deoarece este vorba de niste infractori si Politia Romana ii prind Si poti cauta filme vechi romanesti mie chiar imi plac, vizionare placuta sa-mi zici daca te-ai uitat la unul dintre cele sugerate.
cosmin22 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Salut, ti-am pus o lista mai jos. Amiralul: Curenti involburati Promisiunea Secrete de Razboi Varsovia 44 American Sniper Lone Survivor (recomand) Eroi anonimi Muntele tacerii Haarlem sub Asediu Soldatul 300: Ascensiunea unui Imperiu Eroii monumentelor Hotul de Carti Stalingrad Love and Honor Phantom Saving General Young Hammer of gods Red Down White Tiger Battleship Saints and Soliders Conquest Razboiul imperiilor Exodus: Gods And Kings Son of Gun Dracula Untold Umbland printre morminte The November Man Down of the planet of the apes / Revolutia (recomand) Sin City The Purge 1/2 Spor la vizionat duda.
CraZzZy Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Pe langa filmele pe care ti le-am dat data trecuta: Click , am mai vizionat niste filme: Gladiator The Eagle Fury ( e cu al doilea razboi mondial, dar e destul de interesant) Prince of persia Unbroken ( ca si "Fury", actiunea se desfasoara in al doilea razboi modial, dar filmul e frumos, ti-l recomand) The Last of the Mohicans Seven Samurai Si multe altele care au fost deja postate mai sus. Vizionare placuta! ;)
Recommended Posts