amanTino Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 sallut ! am si eu o problema cine ma poate ajuta. cand fac print nu mi se salveaza printuri-le in folderul de samp unde ar trebui normal, specific ca am windows xp si ma joc de pe leptop printu functioneaza ca il pot vedea in Paint, dar nu se salveaza in folderul unde ar trebui stie cineva din ce cauza? multumesc Quote
EzekeN Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Incearca sa dai rezolutia maxima apoi incearca cu F8 si du-te in My Documents ,acolo trebuie sa le gasesti. Quote
sHoT Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 sallut ! am si eu o problema cine ma poate ajuta. cand fac print nu mi se salveaza printuri-le in folderul de samp unde ar trebui normal, specific ca am windows xp si ma joc de pe leptop printu functioneaza ca il pot vedea in Paint, dar nu se salveaza in folderul unde ar trebui stie cineva din ce cauza? multumesc Cel mai bine foloseste un program de filmat pentru a face poze, gen Bandicam. @Majoritatea care au leptop asta folosesc, oricum mai este o solutie, apasa FN si F8, poate asa se salveaza. Quote
Recommended Posts