Kosso.Cross Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Frumoase, numai pune drop shadow pe texte mici, se vede nasol. Cum se numește fontul ăla mare din al 2-lea avatar?
Layzz Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 (edited) Frumoase, numai pune drop shadow pe texte mici, se vede nasol. Cum se numește fontul ăla mare din al 2-lea avatar? echinos / equinos nu mai știu cum, și se vede ok cu drop shadow, dar doar la textele negre, să pui la culoare tot alb Edited March 11, 2015 by Layzz
Kosso.Cross Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 echinos / equinos nu mai știu cum, și se vede ok cu drop shadow, dar doar la textele negre, să pui la culoare tot alb mulțumesc pentru font, nu frate, nu se vede bine :| știu destul de bine.
Layzz Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 mulțumesc pentru font, nu frate, nu se vede bine :| știu destul de bine. uite aici Foarte frumoase, îmi poţi face o semnătură cu poza asta? http://imgur.com/sTlqc9r Să scrie: Prietenii nu se uită niciodată! Awesoke, etc. 1
Nugetzz Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Foarte frumos, ţi-am dat +1, meriţi chiar din plin!
Layzz Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 NEW, SCHIMBARE TOTALĂ, MULȚUMIRI SPECIALE LUI FRAMES ȘI ANDY! ; ; 1
Kehl Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 ma poti ajuta si pe mine cu un avatar? sa scrie pe el STALIN si sub nume #666 http://imgur.com/t1Z7q0i. mersi.
AceKiLL Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Hmm ce sa zic, cat de cat acceptabil.. Layzz facem un battle ? am chef... vreau sa vad daca ma pricep cat de cat sunt incepator in PS dar mere.. O parere: http://forum.bugged.ro/topic/125764-designer-acekills-creations/
Catalin Macean Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Frumoase. Cateva sfaturi: 1.Incearca sa folosesti text cu dimensiuni mai mari nu doar cele care le folosesti "cele mici" si niste fonturi ca atare. 2.Am vazut cateva cu text mai mare, foloseste gradient overlay de 2 culori asemanatoare, nuanță difertă doar. 3.Foloseste drop shadow pe textele mari de 1-0-1 la dimensiuni pe acolo, 120% la scala aceea. 4.Creează-ți alte stroke, cum ar fi un stroke din bulinuțe de un pătrățel dinstanță. 5.Foloseste niste brush pentru a lumina renderul pe care lucrezi. Îmi plac acelea cu CS GO. Încearca chestii noi, cum ar fi efecte si fonturi, culori etc.
Benedict Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Permiteti-mi sa va aduc niste chestii la cunostinta. 1. Cineva i-a dat un PSD cu efecte pe el, el doar schimba stockul, nu face PHOTOSHOP. 2. Se crede mare peste mine, dupa cateva zile de 'design'. 3. Nici nu stie sa faca PS, face acel PSD pentru el. 4.Si-a luat-o in cap. Acum nu mai ai ce sa zici, eu am zis adevarul, astept sa pici acum. bafta. 1
Layzz Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 (edited) Permiteti-mi sa va aduc niste chestii la cunostinta. 1. Cineva i-a dat un PSD cu efecte pe el, el doar schimba stockul, nu face PHOTOSHOP. 2. Se crede mare peste mine, dupa cateva zile de 'design'. 3. Nici nu stie sa faca PS, face acel PSD pentru el. 4.Si-a luat-o in cap. Acum nu mai ai ce sa zici, eu am zis adevarul, astept sa pici acum. bafta. unde am zis că mă dau mare peste tine? eu fac ps de doar o săptămână, tu ai 2-3 ani unde mi-am luat-o în cap? da, am un .psd de la frames, m-a ajutat, și mai zic odată, DE CE EȘTI SUPĂRAT PE UN CÂCAT DE .PSD folosesc .psd-ul findcă frames m-a ajutat, și că-mi plac efectele, DECI, nu poți să zici că nu fac ps, că tot același câcat iese) ai zis că n-ai ce discuta cu ăia ce nu știu design, adică, toți prietenii tăi știu? frate E DOAR UN PHOTOSHOP ÎN ***** avatarele sunt pe efectele lui frames, logo-urile și semnăturile sunt de la 0 mă ștergi de pe Z, că ce? ; ; ; ; ; ; ; ; ; (semnătură de la 0 @@Andyz ; ; ; ; ; ; ; Edited March 15, 2015 by Layz 2
Recommended Posts