Jump to content

Recommended Posts

Posted

xVJNCDS.png ; mxnfggc.png ; vyfoJy8.png ; GhR57re.png ; DpUjI12.png ; ihpNNDw.png ; uEnGzHu.png ; drFaque.png ; S8vah1H.png ; fYwpUGR.png ; khBFJV3.png9bVHXb0.png ; mDPof8W.png ; rNUVPuj.png

Frumoase, numai pune drop shadow pe texte mici, se vede nasol.

Cum se numește fontul ăla mare din al 2-lea avatar?

Posted (edited)

Frumoase, numai pune drop shadow pe texte mici, se vede nasol.

Cum se numește fontul ăla mare din al 2-lea avatar?

echinos / equinos nu mai știu cum, și se vede ok cu drop shadow, dar doar la textele negre, să pui la culoare tot alb

Edited by Layzz
Posted

echinos / equinos nu mai știu cum, și se vede ok cu drop shadow, dar doar la textele negre, să pui la culoare tot alb

mulțumesc pentru font, nu frate, nu se vede bine :| știu destul de bine.

Posted

mulțumesc pentru font, nu frate, nu se vede bine :| știu destul de bine.

uite aici

Foarte frumoase, îmi poţi face o semnătură cu poza asta? http://imgur.com/sTlqc9r

Să scrie: Prietenii nu se uită niciodată! Awesoke, etc.

9tOXb5h.png

• Upvote 1
Posted

Frumoase.

Cateva sfaturi:

1.Incearca sa folosesti text cu dimensiuni mai mari nu doar cele care le folosesti "cele mici" si niste fonturi ca atare.

2.Am vazut cateva cu text mai mare, foloseste gradient overlay de 2 culori asemanatoare, nuanță difertă doar.

3.Foloseste drop shadow pe textele mari de 1-0-1 la dimensiuni pe acolo, 120% la scala aceea.

4.Creează-ți alte stroke, cum ar fi un stroke din bulinuțe de un pătrățel dinstanță.

5.Foloseste niste brush pentru a lumina renderul pe care lucrezi.

Îmi plac acelea cu CS GO.

Încearca chestii noi, cum ar fi efecte si fonturi, culori etc.

Posted

Permiteti-mi sa va aduc niste chestii la cunostinta.

1. Cineva i-a dat un PSD cu efecte pe el, el doar schimba stockul, nu face PHOTOSHOP.

2. Se crede mare peste mine, dupa cateva zile de 'design'.

3. Nici nu stie sa faca PS, face acel PSD pentru el.

4.Si-a luat-o in cap.

Acum nu mai ai ce sa zici, eu am zis adevarul, astept sa pici acum.

bafta.

• Upvote 1
Posted (edited)

Permiteti-mi sa va aduc niste chestii la cunostinta.

1. Cineva i-a dat un PSD cu efecte pe el, el doar schimba stockul, nu face PHOTOSHOP.

2. Se crede mare peste mine, dupa cateva zile de 'design'.

3. Nici nu stie sa faca PS, face acel PSD pentru el.

4.Si-a luat-o in cap.

Acum nu mai ai ce sa zici, eu am zis adevarul, astept sa pici acum.

bafta.

unde am zis că mă dau mare peste tine? eu fac ps de doar o săptămână, tu ai 2-3 ani

unde mi-am luat-o în cap? da, am un .psd de la frames, m-a ajutat, și mai zic odată, DE CE EȘTI SUPĂRAT PE UN CÂCAT DE .PSD

folosesc .psd-ul findcă frames m-a ajutat, și că-mi plac efectele, DECI, nu poți să zici că nu fac ps, că tot același câcat iese)

ai zis că n-ai ce discuta cu ăia ce nu știu design, adică, toți prietenii tăi știu? frate E DOAR UN PHOTOSHOP ÎN *****

avatarele sunt pe efectele lui frames, logo-urile și semnăturile sunt de la 0

mă ștergi de pe Z, că ce?

d0vcDML.png ; hNe0tFW.png ; oEmlpgD.png ; 4uEq8et.png ; UJRexwF.png ;

Z5wMq0n.png ; EXD01xg.png ; 1SuKwtw.png ; nfWfas3.png ; 

(semnătură de la 0 @@Andyz oBfJMCK.png ; iK2l6JZ.png ; Vug78kR.png ; Oi7lRFK.png ; gh6n36U.png ; 5eJaIEX.png ; 16S1vOV.png ; 1JnZEd4.png

Edited by Layz
  • Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp