sh0w bastanul Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 http://imgur.com/a/9k04Y vr si eu ca asta dar sa fie scris Rowing Nu mai am stock-ul. 4,114 ms mda, e chiar cv. fata de mrs Quote
b@sTeR Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Probleme la text, serios, ai reusit sa pui Stroke pe wendy? :-j Nu mai fa asa ceva in viata ta deoarece e foarte urat. Folosesti prea mult blur, prea concentrat, ceea ce creaza pixeli si ceea ce face ca imaginea sa nu aibe o calitate buna. KW Quote
sh0w bastanul Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Probleme la text, serios, ai reusit sa pui Stroke pe wendy? :-j Nu mai fa asa ceva in viata ta deoarece e foarte urat. Folosesti prea mult blur, prea concentrat, ceea ce creaza pixeli si ceea ce face ca imaginea sa nu aibe o calitate buna. KW stroke la wendy? arata-mi o lucrare unde am folosit, din cate imi amintesc nu am folosit niciodata stroke pe wendy. mersi pentru sfaturi, te mai astept peste ceva timp sa vedem daca se observa modificatiile. Quote
b@sTeR Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 stroke la wendy? arata-mi o lucrare unde am folosit, din cate imi amintesc nu am folosit niciodata stroke pe wendy. mersi pentru sfaturi, te mai astept peste ceva timp sa vedem daca se observa modificatiile. Pe textul secundar: Bugged ai folosit stroke, acum ca o fi Wendy sau alt font asemanator, nu prea imi dau seama dar stiu ca acolo e un mic stroke. Quote
Bykent Gaming Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Domnule Show, semnatura este facuta de dumneavoastra? Quote
skyzifun Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 Domnule Show, semnatura este facuta de dumneavoastra? e de la frtl fane babanu Quote
-Radu Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 adevarat este un smecher sou asta face numai smecherii si skeme Quote
King.SkuLLy Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 De ce pnm ai pus stroke sau drop shadow pe acea textura de la primul avatar ? arata misto simplu. Text-ul la a 2-a lucrare, la acea combinatie care ai dorit sa o faci ca fiind un effect 3D mai bine foloseai alta culoare, nu da bine cu albastru. Ai adaugat cam pult cyan effect la a 2-a, a acoperit cu mult stock-ul, mai reducel putin. Quote
skyzifun Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 (edited) De ce pnm ai pus stroke sau drop shadow pe acea textura de la primul avatar ? arata misto simplu. Text-ul la a 2-a lucrare, la acea combinatie care ai dorit sa o faci ca fiind un effect 3D mai bine foloseai alta culoare, nu da bine cu albastru. Ai adaugat cam pult cyan effect la a 2-a, a acoperit cu mult stock-ul, mai reducel putin. hei 0. la prima poza asa am gasit textura, cu stroke pe ea. adica asa mi-a dat-o cineva. 1. la a 2-a lucrare nu am vrut să fac un efect 3d, am vrut să fac asta 2. tot la a 2-a nici nu am folosit cyan effect, este un brush de dimensiune mai mare cu opacity schimbat. //mersi de sfaturi, o sa tin cont data viitoare. like ms draguta adevarat este un smecher sou asta face numai smecherii si skeme ce Edited January 6, 2017 by sh0w kk Quote
-Radu Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 De ce pnm ai pus stroke sau drop shadow pe acea textura de la primul avatar ? arata misto simplu. Text-ul la a 2-a lucrare, la acea combinatie care ai dorit sa o faci ca fiind un effect 3D mai bine foloseai alta culoare, nu da bine cu albastru. Ai adaugat cam pult cyan effect la a 2-a, a acoperit cu mult stock-ul, mai reducel putin. teai loat de sou teai loat de mine ai anteles bagamiasi sami bag nu mai komenta ka ai kilk dreapta dilit Quote
King.SkuLLy Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) teai loat de sou teai loat de mine ai anteles bagamiasi sami bag nu mai komenta ka ai kilk dreapta dilit Calmeaza-te ma pustiule, stii cati de astia ca tn tari in gurati in fata la un pc am vazut ? Vezi ca daca vede maica-ta ce ai scris cred ca nu mai vezi pc-ul cam 2-3 saptamani.. Ce sa bagi tu la 8 ani ai tai ma =)) Vai de capu tau.. Edited January 6, 2017 by skulLy 4atru7teru Quote
-Radu Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Calmeaza-te ma pustiule, stii cati de astia ca tn tari in gurati in fata la un pc am vazut ? Vezi ca daca vede maica-ta ce ai scris cred ca nu mai vezi pc-ul cam 2-3 saptamani.. Ce sa bagi tu la 8 ani ai tai ma =)) Vai de capu tau.. ce latrii bai asa, vezi ca te-ai umplut de smecherie pe la bot, cotoarba. Quote
King.SkuLLy Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) ce latrii bai asa, vezi ca te-ai umplut de smecherie pe la bot, cotoarba. =)))))))))))))))))))) calmeaza-te ma si coboara cu picioarele pe pamant sa nu te cobor eu.. Ai 12 ani, vai de capu tau, traiesti pe sa:mp si imi zici mie "cotoarba". Socializezi doar pe sa:mp se vede din ce scrii.. Eu stiam ca cainii latra, insa uneori e mai bn sa fii asa decat un papitoi ca tn care vb in spatele la un pc "spartanule" Edited January 6, 2017 by skulLy 4atru7teru Quote
-Radu Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 =)))))))))))))))))))) calmeaza-te ma si coboara cu picioarele pe pamant sa nu te cobor eu.. Ai 12 ani, vai de capu tau, traiesti pe sa:mp si imi zici mie "cotoarba". Socializezi doar pe sa:mp se vede din ce scrii.. Eu stiam ca cainii latra, insa uneori e mai bn sa fii asa decat un papitoi ca tn care vb in spatele la un pc "spartanule" coaie, nu vezi in plm ca te agiti ca un sifon? stai dracu cuminte ca eu am scris in gluma ce-am scris prima data si tu ai luat-o in serios, daca am 12 ani asta inseamna ca sunt un copil (de fapt am 15) tu ar trebuii sa nu te pui la mintea mea, dar vad ca o faci data fiind situatia data dai dovada de prostie si de frustrare. eu cred ca tu nu esti cu picioarele pe pamant, tu esti cel care se da mare smardoi pe un c**** de forum ca ''ma cobori cu picioarele pe pamant'' si ma bati. cu asta am spus tot, ''te-am tucat''. Quote
Hutchinson Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 încearcă să renunţi la drop shadow pe texturi şi să le imbini frumos cu alte texturi sau brush-uri iar pattern-ul dacă-l foloseşti, încearcă la fel, să-l faci ca şi cum nu ar fi acolo, sper că ai înţeles ceva, adică să mai reduci din opacitate, în rest e ok. Quote
King.SkuLLy Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 coaie, nu vezi in plm ca te agiti ca un sifon? stai dracu cuminte ca eu am scris in gluma ce-am scris prima data si tu ai luat-o in serios, daca am 12 ani asta inseamna ca sunt un copil (de fapt am 15) tu ar trebuii sa nu te pui la mintea mea, dar vad ca o faci data fiind situatia data dai dovada de prostie si de frustrare. eu cred ca tu nu esti cu picioarele pe pamant, tu esti cel care se da mare smardoi pe un c**** de forum ca ''ma cobori cu picioarele pe pamant'' si ma bati. cu asta am spus tot, ''te-am tucat''. Stii care e faza, nu ma pun la minte ta, dar sa te crezi tu mane "spartan" in fata la un pc pe un kkt de forum iar cand iesi afara sa fii ca o ..... e prea de tot. Quote
-Radu Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Stii care e faza, nu ma pun la minte ta, dar sa te crezi tu mane "spartan" in fata la un pc pe un kkt de forum iar cand iesi afara sa fii ca o ..... e prea de tot. vad ca nu te pui la mintea mea d-aia comentezi de fiecare data cand iti dau replica, nici nu ma cunosti, nici macar nu m-am considerat un spartan sau ceva de genu', eu zic sa taci din gura, ca te faci de c****. Quote
Munteanu Razvan Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 vad ca nu te pui la mintea mea d-aia comentezi de fiecare data cand iti dau replica, nici nu ma cunosti, nici macar nu m-am considerat un spartan sau ceva de genu', eu zic sa taci din gura, ca te faci de c****. Calmeazăte ca nu te-a omorît nimeni. Quote
skyzifun Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 (edited) Rupere bv fratiku :* bn fratiku passat sa te tina banketa la cit multe bns :* Edited January 22, 2017 by sh0w kk Quote
Recommended Posts