DarkTsunade Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Am schimbat monitorul cu unul cu rezolutie mai mare si am pus din greseala o rezolutie mai mare decat suparta sau nu stiu exact. Asta e rozolutia maxima a monitorului : http://imgur.com/1muC2Ak Dar nu o suporta sau nu stiu ce are. Merge pana la 1900 daca nu ma insel si pe samp am pus 2000+ si vreau sa aflu cum pot schimba rezolutia intru in samp si mi-se vede negru dar imi intra si imi dau seama cand sunt in casa etc am incercat si pe orbitea sa fac la setari dar nu prea nimeream deci daca stiti un mod in care pot schimba reolutia astept, am si re facut samp-ul. Ofer 5kk pe serverul blue.bugged.ro si +3. Multumesc.
SavaNNa Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Cat ma, 5kk ? Solutie:BUY MONITORAstept +3 si 5kk . .t/c.
KiNNd3R Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Ai bagat driveru' de la monitor? Daca da, vezi ca ai acolo niste setari, re-instal GTA SA and Sa:Mp.
DarkTsunade Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Ai bagat driveru' de la monitor? Daca da, vezi ca ai acolo niste setari, re-instal GTA SA and Sa:Mp. Nu e faza ca monitoru merge da nu merge samp-ul si l-am si re-instalat. Cat ma, 5kk ? Solutie:BUY MONITOR Astept +3 si 5kk . .t/c. Am cerut warning. CP. aaa da apropo de bate engleza. :) PwP
Solution wait01 Posted March 10, 2015 Solution Posted March 10, 2015 Sterge gta_set din My Documents/GTA Users files. 1
Carry Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Sterge gta_set din My Documents/GTA Users files. Fa ce ti-a spus el, toate setarile sa:mp-ului vor fi date pe default.
Recommended Posts