Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, dupa o pauza destul de lunga m-am decis sa revin la samp, insa am o problema.. Cum intru pe server, stau maxim 5 minute si dintr-o data calculatorul se blocheaza neputand sa ia nici o comanda si eu fiind nevoit restartez sistemul. Mentionez ca aceasta problema o am doar la samp si nu si alte jocuri. Nu am idee cum se rezolva si as dori niste sfaturi. Multumesc

• 4 months later...
Posted

Aceeasi problema o am si eu.

- Am reinstalat GTA:SA + SAMP de nenumarate ori

- Am reinstalat Windows

- Frame Limiter OFF

Am facut toate update-urile necesare driverelor si windowsului

= aceeasi poveste , PC freeze dupa 5 minute de joc.

Cand joc San Andreas normal problema nu apare  si nici cand joc MTASA  ( celalalt S.A multiplayer) , freezu asta doar pe samp apare.

A gasit cineva intre timp vre-o rezolvare?

Posted

Aceeasi problema o am si eu.

- Am reinstalat GTA:SA + SAMP de nenumarate ori

- Am reinstalat Windows

- Frame Limiter OFF

Am facut toate update-urile necesare driverelor si windowsului

= aceeasi poveste , PC freeze dupa 5 minute de joc.

Cand joc San Andreas normal problema nu apare si nici cand joc MTASA ( celalalt S.A multiplayer) , freezu asta doar pe samp apare.

A gasit cineva intre timp vre-o rezolvare?

Åžterge GTA SA user files, din Documents.
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Nu te mai juca,easy.

Daca ai cont de un tracker popular,ia-l de acolo(GTA-ul).

Edited by Keigo
Posted

Nu te mai juca,easy.

Daca ai cont de un tracker popular,ia-l de acolo(GTA-ul).

Merci mult de ajutor  ce pot sa zic :)) .

Folosesc acelasi SAN ANDREAS de ani de zile de pe FL.

Posted

In cazul asta sistemul e prafuit(plin de praf) si nu se poate racii corect, din cauza asta se reseteaza ca sa nu existe fenomenul "overheating".

Posted

Tot citesc aici comentarii aiurea si doar Keigo e om. Da, asa e, are dreptate. Incearca sa-ti desfaci calculator (doar carcasa), si sa te uiti daca cooler-ul are praf pe el, in orice caz, aspira-l sau sterge-l de praf, faci cumva, lasa-ne un comentariu daca a mers.

Posted

Tot citesc aici comentarii aiurea si doar Keigo e om. Da, asa e, are dreptate. Incearca sa-ti desfaci calculator (doar carcasa), si sa te uiti daca cooler-ul are praf pe el, in orice caz, aspira-l sau sterge-l de praf, faci cumva, lasa-ne un comentariu daca a mers.

Eu chiar nu stiu care din voi e om  sincer :))

Nu am precizat destul de clar ca joc ORICE ALT joc inclusiv SAN ANDREAS single player si nu are nimic? :))

Problema apare NUMAI si Numai la SA-MP 

Cum sa nu se raceasca cum trebuie daca pot juca ore intregi GTA V fara sa-mi sacadeze vre-o secunda? ( sa nu ma luati cu " joaca-te gta v " :)) )

Deci PC-ul nu are probleme cu racirea , merge orice alt joc , inclusiv online in afara de sa-mp .

Posted (edited)

Pai judecat omule ca daca ai varianta buna de GTA si SAMP,ai cerintele pentru el,singura problema poate fi doar SISTEMUL DE OPERARE!

SCHIMBA-L!

Edited by Keigo
Posted (edited)

Pai judecat omule ca daca ai varianta buna de GTA si SAMP,ai cerintele pentru el,singura problema poate fi doar SISTEMUL DE OPERARE!

SCHIMBA-L!

De ce nu judeci tu  si incearca sa nu te mai bagi ca musca-n lapte? daca tot habar nu ai despre ce vorbesti si iti e lene sa citesti tot ce s-a scris pe aici?

- sa-mp si GTA:SA reinstalat de nenumarate ori.

- windows reinstalat de 3 ori

- toate celelalte jocuri merg , inclusiv GTA:SA atata timp cat nu e sa-mp

- pc-ul nu e prafuit , nu poate fi problema de racire  atata timp cat imi merge lejer GTA V si altele care solicita cu adevarat sistemul.

Problema asta mi-a aparut cu aproximatie in perioada aparitiei noului client cu acele update-uri pentru a putea controla gemurile /usile etc.

Edited by INst1Nct
Posted

Ai instalat vreun mod? 

Nici-un mod.

Singurul lucru ciudat pe care-l observ este ca atunci cand filmez ceva cu bandicam in GTA:SA  ( MultiTheftAuto  online ) denumirea vide-urilor este ceva in genul: proxy_gtasa1234.avi  , nu stiu de unde  acel "proxy"...am reinstalat windowsul de 3 ori si am facut instalare curata la san andreas de cel putin 5 ori.

Posted

Incearca alta versiune de Windows.

Windows 7 Home Premium/Ultimate chiar si Windows 8 Home/Pro

"NU FOLOSI WINDOWS 10 LA SAMP!" Inca nu e compatibil la toate "manevrele".

Alta solutie n-ai inafara sa te lasi.

Posted

Incearca alta versiune de Windows.

Windows 7 Home Premium/Ultimate chiar si Windows 8 Home/Pro

"NU FOLOSI WINDOWS 10 LA SAMP!" Inca nu e compatibil la toate "manevrele".

Alta solutie n-ai inafara sa te lasi.

1. Nu folosesc windows 10.

2. Am incercat cu-n windows 8 , cu-n windows 7 home  si cu windows 7 ultimate

3. iti e usor sa zici "sa te lasi" nu? :-j

Cu siguranta rezolvarea exista pe undeva , daca tu nu o cunosti asta nu inseamna ca nu exista.

Ideea e ca intreband pe aici sau si prin alte parti poate poate cineva a rezolvat problema asta si vrea sa impartaseasca.

Posted

Cauta pe google: Gta san Andreas Hoodlum download

:)) credeam ca zici de versiune de sa-mp hoodlom , am deja GTASA Hoodlom

Am mai observat ceva ciudat , si anume ca in My Documents San Andreas-ul imi creeaza in fiecare zi cate un nou folder cu setari,