Marwell Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 M-am decis sa va arat imaginatia mea de a face o poezie. Sper sa va placa. Este facuta de mine, m-am gandit vreo 2-3 ore, sper sa merite ceva. Gamerul in BuGGed. Cand apas click dreapta mouse, Vad in jurul meu doar haos, Cand apas sageata-n fata, Toti raman fara speranta. Wanted-ul meu este peste o mie, Ii omor fara sa stie, Sanse si sperante nu au, Poate doar sa primeasca BAN. Si ajung la parnaie, Ma fac numai foc si paie, Si impusc si dau cu pumnii, Si dupa vine sfarsitul lumii. Si de-o fii sa pierd tot wanted-ul, Iti trag prin deagle poporul, Si de-o fi sa fie asa, N-ai sa mori de ziua ta. Hitman am ajuns acum, Trag cu SNIPER cu efect, Cum a scpus un intelept, ''Cand pun ochiul in luneta, curat tot de pe planeta''. Cam aceasta a fost. :) Daca ti-a placut, nu ezita sa imi dai +1, salut! 2 Quote
Vladix Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 unele versuri nu au rima si masura, in rest e ok. +1 Quote
Recommended Posts